Versleten merkmeubels herstofferen U perfecte prijs

Versleten merkmeubels herstofferen U perfecte prijs

Versleten merkmeubels herstofferen U perfecte prijs, altijd goed voor uw budget.

Versleten merkmeubels herstofferen U perfecte prijs voor mensen die erg aan hun  merk design zit bank gehecht zijn. Ook al is dit veel meer dan het vervangen van de bekleding; Behalve bank zittingen of rug kussens wordt ook in dien nodig materiaal vernieuwd. En is herstofferen een voordelige budget oplossing. Ook is er praktisch geen verschil te zien tussen gerenoveerd, en een nieuw merkmeubel bank met weer voor jaren zit plezier.

Alleen her-bekleden niet genoeg? maak u geen zorgen.

Is het merkmeubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is design bankhoes slim her-stofferen een goed idee toch? zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Her-stofferen met vakkundige zekerheid.

In de afgelopen jaren hebben met onze stoffeerderij al vele meubels goedkoper als nieuw gestoffeerd. Wilt u ook deskundig en met oog voor kwaliteit uw design stoel laten her-stofferen? Bij ons vindt u stofferingen om van te dromen en bovendien de zekerheid van zorgvuldig vakmanschap. De designmeubelstoffeerder biedt u de mogelijkheid om in onze meubelstoffeerderij vakkundig en met ervaring uw Leolux,  Artifort,  Harvink, Gelderland, Montis, Rolf Benz, design meubels te laten  her-stofferen prijs.

Merkmeubels opnieuw stofferen met behoud van eigen zitcomfort

Het opnieuw stofferen van uw meubels heeft veel voordelen u behoudt uw eigen design kwaliteitsmeubels maar aan gepast aan de tegenwoordige wensen. Met een ruime collecte keuze van alle bekende meubel stofmerken stof, leder merken o.a. Romo, Gabriel, De Ploeg, e.v.a. is een goedkopere oplossing voor een vakkundige stoffering altijd mogelijk. U kunt u direct precies de stof/leersoort kiezen die bij u past

Voor alle merk meubels hebben we kennis en materialen in huis.

Want we doen alles om ervoor te zorgen dat uw lievelingsplekje er weer piekfijn bijstaat. Zo hebben we door de jarenlange ervaring al vele meubelmerken. Gun uw Stoel/bank een tweede leven? Vraag dan de beste prijs, “kan goedkoper” voor het bekleden van uw design meubels. U krijgt gratis uw prijs.

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.