Keymer meubelstoffen

Keymer meubelstoffen

Keymer meubelstoffen voor iedere beurs.

Keymer meubelstoffen een goede keuze in kwaliteit stof. groothandel in meubelstoffen die levert aan de vakhandel zoals meubelstoffeerderij waar onder ook designmeubelstoffeerder, meubelwinkels en interieurzaken, maar ook aan projectinrichters en scheepsstoffeerders. Op onze website vindt u het grootste deel van onze actuele collectie. Meubelstoffen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van het meubel en het interieur. Onze collectie bestaat daarom uit een breed assortiment dessins, in diverse stijlen en kleurstellingen en is dusdanig opgebouwd, dat de stoffen onderling zijn te combineren.

Kwaliteit stof daar staan wij voor.

Uitgangspunt van Keymer en de designmeubelstoffeeder is altijd dat de meubelstof tegemoetkomt aan de wensen ten aanzien van het gebruik, waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De inkoop bij hoofdzakelijk Europese weverijen, die voldoen aan strenge Europese milieunormen, garandeert een constante kwaliteit van onze collectie.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen

Ook de mogelijkheid naar stof te kijken.

Voor de uitgebreide mogelijkheden en het bekijken van Keymer collectie , zoek een stof naar uw keuze, en plaats dit met het te stofferen model naam en of foto op ons contact formulier kosten meubels herstofferen en u ontvangt van ons spoedig een vriendelijke prijs begin direct bij home Stoffen slijten in het gebruik. Dat is niet te voorkomen. De mate waarin dit gebeurt, is echter afhankelijk van verschillende factoren: de kwaliteit van de stof, de kwaliteit en manier van stoffering, de mate van gebruik, de manier waarop de stof wordt gereinigd en onderhouden.

Bank bekleden ? Wij adviseren u graag met een keuze uit traditionele en moderne stoffen/leer

Voor uw Bank bekleden mooie prijs   kunt u kiezen uit traditionele stoffen en moderne stoffen volgens de laatste trends. Traditionele stoffen worden veelal gekozen de bank bekleden voor de bekleding van klassieke banken, waar actuele stoffen worden gebruikt bij moderne, designbanken stofferen. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn,  nietwaar? In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen waaruit u kunt kiezen. Wilt u de stoffen liever  thuis bekijken? Geen punt,  wij komen graag naar u toe. Dan inspecteren  wij gelijk  het meubel dat opnieuw gestoffeerd moet worden. Of wilt u direct een vriendelijke offerte?

Meer KIM meubelstoffen.

De KIM-informatie garandeert dat meubelstoffen voldoen aan de vereiste basisnormen en geeft de kwaliteit van de stof aan, in de vorm van vijf gebruiksklassen en drie klassen voor lichtechtheid. Aan de hand daarvan kunt u de KEYMER meubelstof kiezen die geschikt is voor het gebruik dat u verwacht. Vrijblijvende offerte

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen