Blog - laatste nieuws

Gelukkig nieuwe design stoffeerder

Gelukkig nieuwe design stoffeerder stofferen en herstofferen.

Gelukkig nieuwe design stoffeerder vakkundige stoffering herstofferen.

Gelukkig nieuwe design stoffeerder

Ja het zal u maar gebeuren, altijd dachten wij eens een stoffeerder altijd een vakbekwame design stoffeerder, maar zo makkelijk is dit niet altijd!

Design meubel stoffering is een vak apart.

Ook een stoffeerder wordt vervangen, maar u wilt zekerheid! verstandig, bezoek dan eerst een design stoffeerder in zijn atelier dan kunt u altijd zijn werk zien, toch! design meubel stoffering is een vak apart. Het her stofferen van een meubel is nog een ambachtelijk werk en het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet.

Resultaat tot in alle details.

Deze hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. Om tot het beste resultaat te komen kijken ze naar alle details. De kwaliteit van de romp, schuim materiaal, het eventueel bijwerken van het houtwerk en worden de rug en of zitkussens allemaal aan een inspectie onderworpen.

Gelukkig nieuwe design stoffeerder voor een vakkundige stoffering.

Zodat het bekleden met stof/leer nu met groot gevoel voor stijl en vorm kan beginnen. Gelukkig een nieuwe design stoffeerder en u kunt met vertrouwen u bank of stoel spoedig thuis verwachten. Mits u natuurlijk een opdracht hebt verstrekt?

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw kosten herstofferen?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen