De Ploeg design meubelstoffen

De Ploeg design meubelstoffen internationale topmerk

Het internationale De Ploeg design meubelstoffen staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen, welke in eigen huis worden geproduceerd. Deze stoffen worden regelmatige met grote hoeveelheid en een goede kwaliteit ervaring, door ons designmeubelstoffeerders verwerkt De collecties geweven en bedrukte stoffen zijn volledig op elkaar afgestemd.

Zowel de consumentenmarkt als voor de projectmarkt, de rijke traditie van het merk heel bewust doorgetrokken in een geheel eigen visie op wonen, Door vanuit materiaal, kleur en ontwerp het moderne interieur te vullen met zintuiglijk weldadige accenten. Anderzijds door nadrukkelijk te combineren met functionele creativiteit. Naast deze cruciale criteria als toepasbaarheid en kwaliteit, stelt De Ploeg in haar marktbenadering het element ‘service’ expliciet centraal. Bijv. De Ploeg onderhoud

Ontwerpen door erkende design ontwerpers

De Ploeg design meubelstoffen en hun ontwerpers denken en werken naar de oorspronkelijke uitgangspunten. In de geest van de zoektocht naar het moderne wonen, ontwerpen ze stoffen. Met de behoefte aan geborgenheid, vernieuwing en comfort. Stoel stofferen juiste prijs en stof info Het ontwerpen van stoffen voor mensen, waarin functionaliteit voor interieur stof en gordijn stof centraal staan; dat is de basis.  Onze combinatiemogelijkheden bieden ondersteuning aan architect en ontwerper.

Ontwikkelingen bij de ploeg op velerlei gebied.

Vanuit de oorsprong werkt de De Ploeg met eerlijke materialen en een duidelijke visie op ontwerp en hoe we omgaan met de wereld. In het ontwikkelingstraject van onze stoffen werken zij aan: Bewust ontwerpen, tijdloos, integer en innovatie bewust omgaan met grondstoffen en productieprocessen;  Bewust omgaan met de mens, optimaal comfort, mensvriendelijk en veilig.DE PLOEG DESIGN MEUBELSTOFFEN

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.     

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost? Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen