Stoel nieuw stofferen is budget besparing

Stoel nieuw stofferen is budget besparing ook voor U?

Stoel nieuw stofferen is budget besparing en vakkundig is bijna ons dagelijks werk. Vraag ook een offerte

Stoel nieuw stofferen is budget besparing

Tegenwoordig is een versleten stof op uw geliefde stoel geen reden meer deze buiten de deur te zetten? Stelt u zichzelf weleens de vraag: is de Stoel nieuw stofferen of mijn design bank de moeite waard? Of, hoe maak ik weer een pronkstuk van mijn oude meubel? Kan ik het zitcomfort laten aanpassen? Met onze expertise kunnen we samen een passend antwoord vinden op uw vragen en wensen daarbij komt dat door de stoel nieuw stofferen is budget besparing richtprijs v/a € 685. ook de goede zitting van deze stoel niet verloren mag gaan. Een vakkundige  herstoffering   van deze stoel  zeker ook voor u een goede keuze zal zijn met nog vele jaren zit plezier.

U budget voordeel door herstoffering

Stoel budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. stoel € 1.495,00
Uw ong 5j gebruikte stoel  heeft nog een waarde €     175,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort en 100% garantie richtprijs €    625,00
Uw budget voordeel is €1495.- € 620. = €870 + €175. = €1.045 is u besparing  t.o.z  van nieuwe aankoop 69.98% € 1.045,00 

Niet alleen is een advies over uw stoel nieuw stofferen maar ook de stof/leer belangrijk.

Door onze zeer ruime keuze in wel 450 stof/leer stalen van de meest bekende merken als De Ploeg, Kvadrat, Keymer,  zal het voor met een goed en helder advies makkelijker  zijn een passende keuze voor uw geliefde stoel te maken. Wij  werken wij altijd met de beste stoffen of leder. Samen met u uitgezocht uit onze rijke collectie. Daarbij kunt u rekenen op ons advies over onderhoud, gebruiksgemak en slijtage En dat advies geven wij u altijd voordat wij beginnen met stoelzitting.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Zijn de Romp verbindingen nog sterk genoeg.

Stoel nieuw stofferen is budget besparing  is bij ervaren vakmensen in vertrouwde handen. Bij professionals die niet alleen naar de buitenkant van het meubel kijken maar ook naar de binnenkant. Oud schuim wordt verwijderd. na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Door de bank  te bekleden kosten is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee. Designmeubels voordelig herstofferen We stofferen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s.

Wij verzorgen met haal en brengen stoffeer opdrachten in geheel Nederland

Weg met de meubels slijtage.

Niet langer hoeft u op uw versleten meubels te zitten of zelfs deze meubelen de deur uit te doen. Uw stoelen  kunt u door herstofferen zelfs een compleet nieuw ogende stoel terug in huis halen. Dit dankzij onze grote keus aan verschillende materialen en stoffen/leer

Over het vervoer hoeft u zich ook niet druk te maken. Bij opdracht halen wij de te stofferen meubels bij u op. Om na een vakkundige stoffering deze meubels weer op tijd bij u af te leveren.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen