Blog - laatste nieuws

Versleten designmeubel kostbaar bezit

Versleten designmeubel kostbaar bezit

Versleten designmeubel kostbaar bezit

Versleten designmeubel kostbaar bezit

Het kan zijn dat je bij het opruimen van de zolder nog een bank of stoel tegen komt waarvan je de herkomst niet meer  kunt herleiden, maar plots komen er herinneringen weer boven wat blijkt het zijn nog oude erf stukken van Oma ondanks dat ze er verschrikkelijk uit zien is de stoel toch een vergaande design stoel van Gispen en de tot op de draad versleten oude design bank van de Artifort al met al mooie modellen uit ver vervlogen tijden en zeker de moeite waard om voor een reparatie op onderzoek uit te gaan, want een enkele keer zijn versleten designmeubel toch nog een kostbaar bezit, niet waar!

Wat past het beste in je interieur

Belangrijk is altijd dat de basis van deze meubelen of wel de romp genoemd solide is, zo ja dat kun je gaan kijken wil ik deze herstofferen in stof of leer wat past het beste in je interieur. let wel op is de bank niet te groot in je woonkamer voorkom dus latere teleurstellingen ook wanneer je handig bent zou je het e.e.a zelf kunnen stofferen maar pas op stofferen is echt een vak en dit beheers je alleen door jaren een lange ervaring.

Een kijkje in hun stoffeer atelier goed idee

Maar zelf toch niet zo handig? dan zijn er immers voldoende stoffeer bedrijven die dit voor je prima kunnen verzorgen maar kijk uit zoek een bedrijf dat ervaring heeft in stofferen van design meubelen.

Vraag bij het bedrijf of je vooraf eens een kijkje in hun stoffeer atelier mag nemen om zelf de kwaliteit van werken en stofferen te kunnen beoordelen, een zekerheid vooraf toch! neem dan direct een foto van de stoel en bank mee, leg uit wat je wilt met je mooie design bank en stoel, dan zal een goede vakman je zeker van goede adviezen voorzien en is een offerte aanvragen altijd de moeite waard, prijs goed? dan is het wachten op je pronk stukken, plus nieuw behang passend in je interieur, en er volgt dan nog een spannende aangename tijd.

Bank opnieuw bekleden kies uit traditionele en moderne stoffen

Voor het bekleden van uw bank kunt u kiezen uit traditionele stoffen en moderne stoffen volgens de laatste trends. Traditionele stoffen worden veelal gekozen bij de bekleding van klassieke banken, waar actuele stoffen worden gebruikt bij moderne, designbanken. Kom langs in onze showroom en bekijk het grote assortiment stoffen en soorten leder. direct een offerte

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen