Klassieke meubels stofferen

Stofferen klassiek capitoneren

Klassieke meubels stofferen

Binnen de meubelbranche kennen wij het zogenoemde klassiek en modern stofferen. Bij het klassieke meubels  stofferen  gaat het om stofferen van bijvoorbeeld een oude fauteuil of een antieke bank of bankstel. De basis van  deze meubelen is een stevige beuken romp die vroeger geheel met de hand werd vervaardigd. Vervolgens werd  het kale binnenwerk omgetoverd  tot een compleet zitmeubel. Hiervoor gebruikte men traditionele materialen    Deze klassieke meubels hebben een lange levensduur en behouden hun waarde. In ons atelier  worden dan ook  regelmatig renovaties uitgevoerd, variërend van een breukreparatie  tot compleet opnieuw bekleden.

Klassieke meubels stofferen arbeidsintensief.

U begrijpt dat deze vorm van het klassieke meubels stofferen arbeidsintensief is. Iedere stoel of bank wordt zorgvuldig ontdaan van zijn oude bekleding . Het komt vaak voor dat onder de oude stof nog een tweede laag stof zit. Bekeken wordt of deze onderlaag ook aan vervanging toe is. Dan volgt de inspectie van de romp. Zijn de verbindingen nog in tact en zitten zij stevig vast? Het kan gebeuren dat wij de stoel of bank volledige kaal maken en dat wij vanaf de kale romp het meubel, op een traditionele manier,                                     volledig opnieuw stofferen. Ook dan mag het resultaat gezien worden.

U budget voordeel door herstoffering

Klassieke Bank herstofferen budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. Klassieke bank € 2.350,00
Uw ong 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.250,00
Uw budget voordeel is  €2.350 – € 1250.= € 1.100 + €500 =€1.600 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 68.%  € 1.600,00

Wat zijn dan de kosten?

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen.

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong. 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Wij adviseren u  graag en vrijblijvend.

Graag adviseren wij u welke stof voor uw meubel het meest geschikt is. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn,  nietwaar?  In de navolgende klassieke merken hebben wij heden een aanbieding,  Koekoek  Raanhuis  Hofstede  Schuitema  Cassina  B&B Italia  Baan  Te Linteloo  Bench  Topform  Montel  Van Maanen bekijk deze s.v.p eerst, en vraag ook voor u een scherpe offerte.

In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen waaruit u kunt kiezen. Wilt u de stoffen liever  thuis bekijken? Geen punt,  wij komen graag naar u toe. Dan inspecteren  wij gelijk  het meubel dat opnieuw gestoffeerd

Weg met de meubels slijtage.

Niet langer hoeft u op uw versleten meubels te zitten of zelfs deze meubelen de deur uit te doen. Uw stoelen  kunt u door Meubels stofferen Amersfoort   zelfs een compleet nieuw ogende stoel terug in huis halen. Dit dankzij onze grote keus aan verschillende materialen en stoffen/leer

Over het vervoer hoeft u zich ook niet druk te maken. Bij opdracht halen wij de te stofferen meubels bij u op. Om na een vakkundige stoffering deze meubels weer op tijd bij u af te leveren.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen