Kvadrat design meubelstoffen

Kvadrat design meubelstoffen

Kvadrat design meubelstoffen Het topmerk Kvadrat staat voor hoogwaardige kwaliteit Kvadrat is opgericht in Denemarken in 1968 en heeft nu een leidende positie in de Europese markt van het ontwerp-textiel leveren gerenommeerde architecten, ontwerpers en meubelfabrikanten over de hele wereld, voor gebruik in de meubelbekleding. Veel van onze door de designmeubelstoffeerders uitgevoerde herstoffering stoelen, banken en poefs zijn op nieuw gestoffeerd  in verschillende meubelstoffen van Kvadrat, heeft een uitgebreide collectie met de mooiste stoffen en de rijkste kleuren. Om een beter beeld te geven van de mogelijkheden bezoek onze showroom wij hebben de gehele collectie in huis.

Kvadrat een top merk op gebied van meubelstoffen.

Kvadrat design meubelstoffen is Europa’s toonaangevende producent van design textiel. Maar liefst 20 weverijen in Europa produceren de stoffen, waarna Kvadrat ze levert aan vele meubelfabrieken en winkels. Het Deense bedrijf produceert stoffen met een grote zorg voor het milieu. De meubelstoffen zijn zo onderscheidend door de kwaliteit en het moderne design

Divina een van de super kwaliteiten

Divina MD is 100% wol  Kvadrat en verkrijgbaar in 27 kleuren. Het kleurenpalet bestaat uit rustige, klassieke kleuren met een twist. Wanneer je van een afstand kijkt, lijkt de stof eenkleurig te zijn. Wanneer je dichterbij komt, zie je dat de kleurstelling een mengsel van verschillende tinten is. Zo is er donker marineblauw met roze, grijs met marineblauwe tinten en camel met rood of marineblauw. Onze tip: combineer de stof met accessoires in dezelfde kleurtinten. Zeker voor moderne meubels stofferen Op die manier valt de stof mooi op en komt het tot zijn recht .designmeubelstoffeerders hebben de grootste collectie van kvadrat stoffen in zijn geheel uitgebreid in zijn showroom, die wel op dit gebied de grootste van Gelderland genoemd kan worden. Direct u contact

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Meubel bekleden? wij adviseren u graag met een keuze uit traditionele en moderne stoffen/leer

Voor uw zit meubelen bekleden ‘n mooie prijs! U kunt kiezen uit traditionele stoffen en moderne stoffen volgens de laatste trends. Traditionele stoffen worden veelal gekozen de bank bekleden voor de bekleding van klassieke banken, waar actuele stoffen worden gebruikt bij moderne,  designbanken stofferen.

Ook merken voor boten camper caravan bekleding.

Ook voeren wij nog vele andere merken als, de Ploeg,  Gabriel Reynaldo,  keymer, Villa Nova, Romo, kirkby desiqn, Fanny Aronsen, Alcantara, Leer Kon Hulshof Ohmann enz. Ook vele stoffen voor buiten, boten, jachten, woon-zorgsector zijn ruimschoots aanwezig.Door dat wij groot verbruiker zijn in stoffen en leer kunnen wij u bank of fauteuil tegen een verrassende scherpe prijs stofferen.Een prijs die altijd vele malen goedkoper zal zijn dan de nieuw prijs of aanbiedingen.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat Uw………….. kost , Designmeubels voordelig herstofferen dan kunt u ook een foto van uw designmeubel zenden  contact  en krijgt u een vrijblijvende prijsopgave retour. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling of reparatie toe ?  Kijk dan eerst nog in Meubel merken daar vindt u alle topmerken met de mogelijkheid direct ook nog Kvadrat design meubelstoffen de stof of leer van uw keuze te maken vul dit direct in op contact formulier en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen