Designbank stofferen

Designbank stofferen

Designbank stofferen

Designbank stofferen

Een designbank stofferen is typisch een  karwei voor vakmensen. En wij begrijpen het volledig dat u geen afscheid kunt nemen van uw oude designbank Deze heeft van alles doorgemaakt, heeft lief en leed met u gedeeld. Misschien bent u wel erg gehecht geraakt aan die zo typische vorm of het zitten die beide zo precies aansluit bij uw ideeën over wonen?

Gelukkig kunt u rekenen op onze serieuze aanpak plus jarenlange praktijkervaring. Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is design bank slim herstofferen een goed idee toch? ook maken we deze zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Door de bank  te bekleden kosten is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee.

U budget voordeel door herstoffering

Design Bank herstofferen budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. Design bank € 2.350,00
Uw ong 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.250,00
Uw budget voordeel is  €2.350 – € 1250.= € 1.100 + €500 =€1.600 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 68.%  € 1.600,00

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. 

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte 

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Designbank of een designstoel stofferen

Bij een designbank stofferen  (klassieke)  of moderne bank gaan wij uit van voorgevormde materialen, het schuim en de te stofferen losse onderdelen. De constructie en de materialen verschillen duidelijk van een klassieke bank.   Ook  op deze punten speelt onze  jarenlange ervaring  een nuttige rol u wilt toch ook graag dat het design en het gehele zitcomfort weer volledig is terug gebracht? En dat geeft u weer  de garantie dat u nog vele jaren goed zit.

Wij adviseren u graag bij de keuze van stof of leer.

Graag adviseren wij u welke stof voor uw meubel het meest geschikt is. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, want uiteindelijk moet ú  helemaal tevreden zijn,  niet waar? In ons atelier vindt u een uitgebreide collectie  stoffen waaruit u kunt kiezen. Wilt u de stoffen liever nu bekijken? Geen punt,  wij komen graag naar u toe. Dan inspecteren  wij gelijk  het meubel dat opnieuw gestoffeerd moet worden. Of wilt u direct een vriendelijke offerte?

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Ook zijn wij actief in u regio meer weten? Regio     

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen