Blog - laatste nieuws

Bank probleem leer verbleekt-verkleurd Wat nu…

Bank probleem leer verbleekt-verkleurd Wat nu...

Bank probleem leer verbleekt-verkleurd Wat nu…

 

Bank probleem leer verbleekt-verkleurd Wat nu...

Bank probleem leer verbleekt-verkleurd Wat nu…Door overmatig zonlicht veranderen de kleuren van diversen materialen waaronder leer. Ook is het mogelijk dat de heden ten dage kunst lichtsoorten invloed op stof en leer kunnen hebben, zodat ook hier verkleuren en verbleken mogelijk is.. Tevens meubels te dicht bij warmte bron drogen de natuurlijke stof- en ledervezels uit en is schadelijk voor vele bekledingsmaterialen.

Zo voorkomt u dat het materiaal versneld verkleurt en/of verbleekt.

Geen succes of matig tevreden resultaat, wat nu..

Dan kan het maar zo zijn dat u deze weer als nieuw wilt laten stofferen. Stofferen is een nauwkeurig, tijdrovend en professionele klus met een variatie in prijzen. Echter, als uw meubelstuk veel waard is, bijvoorbeeld antiek of design modern, dan zal een nieuwe aankoop deze niet kunnen vervangen.

Idee u kunt hem dan door de vakman mensen van de Designmeubelstoffeerders opnieuw laten bekleden  met 100% garantie, en weer jarenlang met budget voordeel(Nu 10 %korting) in gebruik nemen.

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Het stofferen direct via onze stoffeerderij en niet via de vakhandel in stof of leer van stoel ong.  €75. – 120.  fauteuil ong. €350 – 850.  bank zal ong. €800. – 1250 kosten, geheel afhankelijk van u wensen prachtige meubelstoffen. kwaliteit. wel altijd 40/60%goedkoper dan een nieuwe aankoop. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen