Gabriel design meubelstoffen

Gabriel design meubelstoffen staat voor kwaliteit

Gabriel design meubelstoffen uit Denemarken is fabrikant van hoogwaardige wollen meubelstoffen. Interglobe Wool, Euopost en Gaja zijn zeer gekende stoffen. Europost is een viltachtige stof dat stamt uit het begin van Gabriels lange wol traditie. Een meubelstof met een neutraal oppervlak die levendig wordt door de kleur. Verkrijgbaar in een actueel kleurenscala van 60 kleuren. Een kleurenpallet dat klassieke waarden behoudt en gelijktijdig actuele en op de toekomst gerichte trends bevat .

Ook Comfort is zeker en vast een naam die bekend in de oren klinkt ! Een microfiber die niet pilt en zijn mooie kleur en uiterlijk jaar in jaar uit behoudt. De unieke vezelcombinatie maakt de stof zo goed als onverslijtbaar (> 100.000 Martindale) en biedt een zeer hoog zitcomfort. 10 jaar garantie op doorslijten. Deze op suède lijkende meubelstof omvat niet minder dan 101 elegante eigentijdse kleuren.

Ook andere merken in onze showroom.

De designmeubelstoffeerder heeft de  collectie van Gabriel stoffen in zijn showroom die wel op dit gebied de grootste van Gelderland genoemd kan worden.
Ook voeren wij nog vele andere merken als, kvadrat, De Ploeg Gabriel Reynaldo, keymer, Villa Nova, Romo, kirkbydesiqn, Fanny Aronsen, Alcantara, Leer Kon Hulshof Ohmann enz. Door onze ruime omzet in deze stoffen en leer kunnen ook wij u bank of fauteuil tegen een verrassende prijs stofferen. Kosten meubels herstofferen

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen

Wij staan garant voor de kwaliteit van ons geleverde werk. Dat geldt voor herstoffeer opdrachten als ook voor de meubels. Mocht u, ondanks al onze goede zorgen, toch een beroep willen doen op onze garantie, dan vindt u onderstaand de voorwaarden:

Algemene garantie bepalingen
Wij geven 3 jaar CBM garantie  op de kwaliteit van herstofferen.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw………….. kost , Designmeubels voordelig herstofferen dan kunt u ook een foto van uw designmeubel zenden   contact   en krijgt u een vrijblijvende prijsopgave retour. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling of reparatie toe ?  Kijk dan eerst nog in  home   daar vindt u alle topmerken met de mogelijkheid direct ook nog de stof of leer van uw keuze te maken Gabriel design meubelstoffen vul dit direct offerte  in op formulier en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw  Regio actief zijn?

Bank stofferen  | stoelen stofferen |  boot kussens stofferen

Project stofferen | Herstofferen | Bank reparatie |  Meubel merken

Kussens  stofferen | Meubelstoffeerder | Designbank stofferen | Design kussens stofferen