Design kussens stofferen

Design kussens bekledenDesign kussens stofferen

Design kussens stofferen van uw stoel, of bankkussens van uw geliefde bank die u beslist niet wilt missen omdat alleen de zitkussens slap geworden zijn? Dan kunnen wij voor u nieuwe kussens op maat met onze machines snijden? En uiteraard ook opnieuw stofferen in onze moderne stoffeerderij met vakkundige mensen. U kunt altijd bij ons terecht. Bezoek ons atelier en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Zo heeft koud schuim heeft een zeer hoge veerkracht. Dit schuim heeft een beetje onregelmatige open celstructuur.
Hierdoor ademt het materiaal en voert het zeer goed vocht af. kuilvorming komt bij koud schuim niet voor.

Vakmanschap en maatwerking in Design kussens.

Wij streven ernaar om de kwaliteit hoog te houden, en de stoffering precies hetzelfde te maken in originele staat. Bijvoorbeeld Gelderland design kussens en afneembare hoezen, en er hoort een bandje. Of een Leolux, design kussens deze  hebben ook weer een eigen werkwijze, Wij zijn gespecialiseerd in alle design topmerken Gelderland , Leolux , Artifort , Montis en Gispen Harvink, Rolf Benz.

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. 

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Design kussens stofferen voor boot, camper, caravan.

Design kussens stofferen  voor boot of caravankussens of camper U weet als geen ander dat aan kussens bekleden voor deze categorie  extra eisen worden gesteld.  Wij beschikken over de nodige kennis , ervaring en materialen om perfect  werk te leveren.  Het  resultaat mag gezien worden.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen