Projectstofferen met vakmanschap.

Projectstofferen werken aan speciale opdracht.

Projectstofferen met vakmanschap. betekent in de regel  werken aan speciale opdrachten  Zoals voor interieurbouwers, die op zoek  zijn naar stoffeerders met een  uitstekende staat  van dienst, of voor instellingshoofden die vragen hebben over het toepassen van en  het werken met hygiënische bekledingsmaterialen. Door jarenlange ervaring weten we maar al te goed welke organisatorische en technische uitdagingen van invloed kunnen zijn op uw beslissing.

We weten dat de kosten meubels herstofferen altijd een belangrijke factor zijn en dat is de reden waarom wij producten bieden voor ieder budget. Wij bieden kosteneffectieve oplossingen voor ieder project. Voor overheden, onderwijs, kantoor, gezondheidszorg, hotels, winkels en de vrije tijdssector.  Dat is een kolfje naar onze hand want wij hebben de expertise in huis.

Bijzondere eisen aan ziekenhuis meubilair.

Grote instellingen stellen bijzondere eisen aan bijv.  ziekenhuis  gestoffeerd meubilair.  Bij intensief gebruik.

Nieuw Hygiënisch en antivirus kunstleder Voor grote projecten waar gezondheid, veiligheid en gemakkelijke reiniging erg belangrijk is hebben we een aantal mooie producten in ons assortiment: Hoogwaardige meubelbekleding die bij uitstek geschikt is voor de hotel- welzijns- en gezondheidssector schoon te houden dus nu makkelijk en zeer belangrijk. Zodra een stoel of bank of de vele andere meubel niet meer toonbaar dan zorgen wij voor herstoffering in leer/stof. Dat is ook een uitstekende optie voor bedrijven  waar de uniforme stijl van de bureau en vergaderstoelen  niet  verstoord mag worden.

stofferen met antibacterieel leder

Belangrijk zijn brandvertragende meubelstoffen.

Vandaag de dag worden hoge eisen gesteld aan de brandveiligheid van gestoffeerde meubelen. Met het oog hierop  voeren wij  een brede collectie brandvertragende meubelstoffen in ons assortiment. Met onze expertise, ervaring en ons assortiment speciale brandveilige stoffen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend. direct een offerte

Samenwerking met binnenhuisarchitecten en ontwerpers.

De fraaiste ontwerpen en  de knapste constructies vragen om stoffeerders met smaak en vakmanschap. Wij weten uit ervaring dat onze opdrachtgevers hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het stoffeerwerk en de souplesse in de samenwerking.  Elke opdracht wordt zorgvuldig voorbereid  en  voor een transparante prijs  gecalculeerd. direct een offerte

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Designmeubels voordelig herstofferen

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen