Meubelstoffen Meubelleer

Ohmann leer

Ohmann leer

Meubelstoffen-Leer

Meubelstoffen-meubelleer

Een wereld van meubelstoffen meubel leer.

Rekken vol meubelstoffen en leder en  allerlei soorten vinyl wachten op uw bezoek aan onze showroom. Fantastische kleuren en dessins in wol, linnen en katoen. Het allermooiste leer, zowel rundleer als schapenleer. Stoffeermateriaal  dat ontwikkeld en gemaakt is om zitmeubels een langdurig nieuw  leven te geven. En voor wie iets bijzonder wil een aantal exclusieve merken interieurstoffen. We werken alleen met meubelstoffen meubelleer  van een goede kwaliteit waar we achter staan en waar u lang plezier van heeft.

Alle kwaliteitsmerken  waarmee wij graag werken Stoffen als  De Ploeg  , Kvadrat,Gabriel,Reynaldo,  Keymer ,enz enz   Leer Hulshof,   leer Ohmann.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Uw speciale wensen en onze speciale oplossingen.

Wanneer zitmeubilair aan speciale eisen  moet voldoen, bijvoorbeeld  in ziekenhuizen en instellingen, waar de klemtoon ligt op hygiëne en  praktisch nut, werken wij met speciaal bekledingsmateriaal.  Die makkelijk en grondig te reinigen zijn.

Ook op gebied van brandveiligheid van meubelstoffen meubelleer worden  voor de gestoffeerde meubels steeds strengere eisen gesteld.  Voor projectmeubilair  werken wij reeds geruime tijd met brandvertragende stoffen. Opdrachtgevers kunnen kiezen uit een breed assortiment brandvertragende stoffen.  Een verrassend aantrekkelijk programma dat inspirerend werkt.

We verzorgen graag vrijblijvend voor u een scherpe en het beste advies.

Zowel zakelijk als privé verwacht u kwaliteit.  Of het nu gaat om het bekleden van stoelen of banken voor de kantine of het opnieuw gestoffeerde fauteuiltje dat straks in de huiskamer staat, u wilt gewoon het beste resultaat! vrijblijvende offerte

Alleen met vakkundig inzicht en een even vakkundig advies van meubelstoffen meubelleer kunt u rekenen op het resultaat dat u voor ogen staat. Dat realiseren wij ons terdege,  uiteindelijk  zijn wij zelf ook consument. Graag vertellen wij u meer over onze  manier van werken en onze adviesrol. En zo u wilt presenteren wij u geheel vrijblijvend onze speciale materialen, geheel afgestemd op intensief gebruik, hygiëne en brandwering.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw kosten herstofferen?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen