Leolux design banken stofferen

Leolux banken stofferen

Leolux design banken stofferen

Gooi uw oude Leolux banken  niet weg maar laat deze opnieuw stofferen  door meubelstoffeerderij de Designmeubelstoffeerders. Uw Leolux design banken stofferen  is een uitstekende investering. U bespaart de kosten van een nieuwe bank en u kunt blijven zitten na een vakkundige herstoffering op uw vertrouwde meubilair.

Herstofferen direct bij de zelfstandige designmeubelstoffeerder  ( niet via tussen handel) voor u altijd nog meer prijs voordeel.

Bovendien kunt u de banken  een nieuwe uitstraling geven door de Leolux design banken opnieuw te stofferen met een andere kleur stof of zelfs ander materiaal.

Door de bank  te bekleden kosten meubels herstofferen is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee. Is de bank zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan zijn Leolux design banken stofferen een goed idee toch?  zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop. We kunnen namelijk ook elke stoffen en leren bank opvullen en uw oude lederen zetels herstellen. We stoel nieuw stofferen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s. Direct offerte

Leolux design banken stofferen vraagt vakmanschap en kwaliteit.

Gaat u bij uzelf even na hoeveel tijd u doorbrengt op uw bank of fauteuil? U beleeft veel plezier van uw bank en fauteuil maar zoals alles slijten meubels. Gelukkig voor u zijn de vederkernen en de romp vaak niet versleten. U hoeft dus geen nieuwe meubels te kopen! Laat uw Leolux design banken stofferen en ze zien er net zo uit als een nieuw meubel in de showroom en zeker niet op de laatste plaats kunt ervan uitgaan dat de kosten voor stofferen ca. 40 tot 60% bedragen  vergeleken met de aankoop van nieuwe Leolux design banken, is dit niet prettig te lezen? Ja toch! Direct offerte

U budget voordeel door herstoffering

Leolux bank Tango budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. bank  Tango € 3.145,00
Uw ong 5j gebruikte bank Tango heeft nog een waarde van ong € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.350,00
Uw budget voordeel is  €3145. – € 1350.= € 1795. + €500 =€2295. is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 72.95%  € 2.295.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.     

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het stofferen van de design Leolux banken.

Bij Leolux design banken stofferen u kunt kiezen voor een gedeeltelijk of een volledige stofferen van uw banken. U heeft keuze uit stof en leder. Wij kunnen zowel klassiek als moderne meubels stofferen . Beide stijlen hebben een specifieke uitstraling en wij als de Designmeubelstoffeerders weten precies hoe we dit vakkundig moeten bewerken.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.