Design bankhoes maken

Design bankhoes maken voor alle bekende merken.

Uw oude design bankhoes weer maken alsof hij nieuw is? Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is de designmeubelstoffeerder het juiste adres Wij kunnen dat prima voor u verzorgen. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz -tevens ontstaat er door deze herstoffering. Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is design bankhoes  slim herstofferen een goed idee toch? ook maken we deze zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop.

Wat zijn dan ongeveer de kosten? 

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen.

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Ook voor caravan, boot of camper kussens het juiste adres.

Het komt vaak voor dat uw caravan, camper of boot nog geweldig werkt, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij de designmeubelstoffeerder weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Met uw design bankhoes maken verkrijgen uw meubelen weer een nieuwe uitstraling.  Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde camper, caravan of boot. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande vakantie onderkomen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal.

Welke stof kies je voor je kussens.

Het soort stof dat je voor je kussens maken kiest hangt af van wat je mooi vindt, maar ook van hoe je de kussens gebruikt. Voor kussens in uw camper of caravan hebben wij een zeer ruime stofkeuze hier zal het gebruik anders zijn dan voor uw boot. Zo is het prettig als boot of buitenkussens goed bestand zijn tegen regen en verkleuring door de zon. Bovendien kun je bij intensief gebruik het beste voor een steviger stof kiezen, bijv het merk Sunbrella of Sunproof stof.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.