Reparatie van kantoormeubelen

Reparatie van kantoormeubelen

Reparatie van kantoormeubelen herstofferen en onderhoud geven vele voordelen.

De voordelen van repareren en herstofferen van kantoormeubilair zijn legio. In de eerste plaats wij spreken van een interessante besparing op uw onderhoudskosten. Vervangen immers is altijd duurder. Daarnaast gaat u letterlijk duurzaam om met uw meubilair. Een ander pluspunt is dat met handhaving van uw huidige meubilair de uniforme stijl  behouden blijft. En natuurlijk zijn al deze mogelijkheden ook toepasbaar voor horeca of restaurant meubilair evenzo de enorme kosten besparing van 40 tot 50 % op een herstoffering t.o.z van een nieuwe aankoop..

Reparatie van kantoormeubelen nader bekeken.

Kwaliteitsbureaustoelen en dito  conferentiestoelen zijn een flinke post op uw begroting.

Helaas is door intensief gebruik de stoffering  onderhevig aan slijtage en vervuiling,  terwijl de basis van de stoel  in de meeste gevallen nog  prima is. Opnieuw stofferen ligt eigenlijk voor de hand. Met een nieuwe polstering en bekleding  is alles weer als nieuw. En dat voor vele jaren. Tel uit uw winst. vrijblijvende offerte

Regelmatig onderhoud.

Voorkomen is beter dan repareren. Wij bieden  bedrijven en instellingen de service van regelmatige controle. Onze  mensen komen op geplande data bij u langs en beoordelen de conditie van het meubilair. Vervolgens worden  in overleg met u de nodige reparaties of aanpassingen doorgevoerd. Zo blijft ook uw meubilair het visitekaartje van uw instelling of bedrijf.

Speciale behandeling voorkomt vlekken.

Vandaag de dag hebben verschillende stoffen al  in de weverij een vlek werende behandeling gehad.Zo niet, dan zorgen wij voor een anti-vlek behandeling .De stoel wordt na stoffering ingespoten met een speciale vloeistof.  De stofvezels krijgen een onzichtbaar  beschermlaagje ,als het ware een tweede  huid. En daarmee hebben vlekken  geen kans om in te trekken. Een doekje erover is dan voldoende.  Als waarborg voor kwaliteit krijgt u na de behandeling een garantiecertificaat

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Designmeubels voordelig herstofferen

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen