Perida design meubels herstofferen

Perida design meubels herstofferen

Perida design meubels herstofferen

Perida design meubels herstofferen

Gooi uw oude Perida banken  niet weg maar laat deze opnieuw stofferen  door meubelstoffeerderij de Designmeubelstoffeerders. Uw Perida design banken stofferen  is een uitstekende investering. U bespaart de kosten van een nieuwe bank en u kunt blijven zitten na een vakkundige herstoffering op uw vertrouwde meubilair. Bovendien kunt u de banken  een nieuwe uitstraling geven door de Perida design banken opnieuw stofferen  kosten meubels herstofferen   met een andere kleur stof of zelfs ander materiaal.

Door de bank  te bekleden is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee. Is de bank zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Wij kunnen namelijk ook elke stoffen en leren bank opvullen en uw oude lederen zetels herstellen. Wij stofferen met moderne meubelstoffen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s.

Perida design banken stofferen vraagt vakmanschap en kwaliteit.

Gaat u bij uzelf even na hoeveel tijd u doorbrengt op uw bank of fauteuil? U beleeft veel plezier van uw bank en fauteuil maar zoals alles slijten meubels. Gelukkig voor u zijn de vederkernen en de romp vaak niet versleten. U hoeft dus geen nieuwe meubels te kopen! Laat uw Harvink design banken stofferen  en ze zien er net zo uit als een nieuw meubel in de showroom en zeker niet op de laatste plaats kunt ervan uitgaan dat de kosten voor stofferen ca. 40 tot 60% bedragen  vergeleken met de aankoop van nieuwe Harvink design banken, is dit niet prettig te lezen? directe Offerte

U budget voordeel door herstoffering

Perida Design Bank herstofferen budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. Perida Design bank € 2.350,00
Uw ong 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.250,00
Uw budget voordeel is  €2.350 – € 1250.= € 1.100 + €500 =€1.600 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 68.%  € 1.600,00

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het stofferen van de design Perida banken.

Bij Perida design banken stofferen  u kunt kiezen voor een gedeeltelijk of een volledige stofferen van uw banken. U heeft keuze uit stof en leder. Wij kunnen zowel klassiek als moderne meubels stofferen. Beide stijlen hebben een specifieke uitstraling en wij als de Designmeubelstoffeerders weten precies hoe we dit vakkundig moeten bewerken.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Designmeubels voordelig herstofferen

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen