Design meubel herstofferen spaart milieu prijs!

 

Herstofferen design meubels alle topmerken

Design meubel herstofferen spaart milieu prijs

Design-meubels-her-stofferen

Spaar het stofferen het milieu én 40 tot 50 % budget voordeliger dan nieuw!

 Design meubel herstofferen spaart milieu u prijs Niet nodig nieuwe design meubels tegen weer hoge kosten in huis te halen. We zijn specialist in opnieuw bekleden in slijtvaste meubelstof /leer van de vele kwaliteit design topmerken tegen lage kosten. Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het stoffeermateriaal van uw bank een interessante optie. Door herstoffering design meubels of te voorzien van nieuwe kussenhoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling.

Een overzicht alle mooiste topmerken.

Design bank Herstoffeerders verrassend voordelig

Bij de Designmeubelstoffeerders expert in stofferen van design meubels zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in het restaureren en herstofferen van uw design modern meubilair, maar ook staan wij garant voor de 100% vakkundig herstofferen van de moderne /klassieke merken als,  Leolux, Gelderland, Koekoek,  Cassina,  Minotti  Van Maanen, De Sede, Raanhuis,  Giorgetti   Fritz Hansen,  Linge Roset   Gispen,  Harvink, Hofstede, Schuitema, B&B Italia, Baan, Natuzzi, Te Linteloo,  Living  Divani, Montel, Artifort  Bench Knoll, Jori, Rolf BenzLabelMontis, , Stokke VarierPeel   Perida  Pode,  Top Form   Bij ons kunt u ook terecht voor onderbouwd advies toegespitst op uw situatie. Al sinds 1994 maken wij klanten blij met hun oude meubilair in een nieuw stof/leer jasje.

Herstofferen direct bij de zelfstandige Designmeubelstoffeerders ( niet via tussen handel) voor u altijd 20% meer prijs voordeel

 Tijdelijk extra 10% korting op alle stof of leer prijzen

Wat kost het nu precies om een Bank stofferen

Ja ja zult u denken is dit wel zo, ik heb ook zo’n probleem jaren geleden een mooie bank gekocht, maar natuurlijk door veel gebruik, is nu na vele jaren de stof volledig versleten, maar wat nu! Laten we voorop stellen dat het stofferen van meubels  geld kost. Maar het is zeker niet duur, in verhouding met een nieuwe aankoop van ‘n bank of fauteuil, gaan we uit van de aanschaf van een nieuwe aankoop kwaliteit bank gemiddelde prijs  v/a. € 2350.  fauteuil v/a. € 1300. Herstoffeer kosten stoel v/a  € 75. – 125.  fauteuil v/a € 350 – 850  bank v/a € 600 – 1250.   

Alleen opnieuw bekleden niet genoeg?

Bij het bekleden in stof /leder heb je niet alleen te maken met de kosten die een stoffeerder aan tijd kwijt is, maar ook met de stoffeermaterialen die gebruikt worden. Uiteraard praten we bij een bijv. een bank stofferen altijd over stoffeermaatwerk. Voor het bekleden lijkt een prijs advies misschien simpel maar het vakkundig handwerk. Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. 

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ? Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle  topmerken met een directe Offerte mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende directe Offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen