Designstoel bekleden

Designstoel bekleden

Binnen de meubelbranche kennen wij het zogenoemde klassieke designstoel bekleden en moderne designstoel bekleden. Bij het klassieke designmeubels  stofferen  gaat het om stofferen van bijvoorbeeld een oude fauteuil of een antieke bank of bankstel. De basis van  deze meubelen is een stevige beuken romp die vroeger geheel met de hand werd vervaardigd. Vervolgens werd  het kale binnenwerk omgetoverd  tot een compleet zitmeubel. Hiervoor gebruikte men traditionele materialen    Deze klassieke designstoel bekleden hebben hier door weer  een lange levensduur en behouden hun waarde. In ons atelier  worden dan ook  regelmatig renovaties uitgevoerd, variërend van een breukreparatie  tot compleet opnieuw bekleden.

Design stoelen of banken bekleden is vakwerk.

U begrijpt dat deze vorm van het design meubels bekleden is erg arbeidsintensief. Iedere stoel of bank wordt zorgvuldig ontdaan van zijn oude bekleding . Het komt vaak voor dat onder de oude stof nog een tweede laag stof zit.Bekeken wordt of deze onderlaag ook aan vervanging toe is. Dan volgt de inspectie van de romp. Zijn de verbindingen nog in tact en zitten zij stevig vast? Het kan gebeuren dat wij de stoel of bank volledige kaal maken en dat wij vanaf de kale romp het meubel, op een traditionele manier,  volledig opnieuw stofferen. Ook dan mag het resultaat gezien worden. kosten meubels herstofferen.

Wij informeren u graag vrijblijvend over uw designstoel bekleden. 

Meer  weten over  designstoel bekleden  of  designbank stofferen? Wij informeren u graag vrijblijvend! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen met alle plezier naar u toe. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons atelier. Een perfecte gelegenheid om u een indruk te geven  van onze manier van werken. Direct offerte

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Designmeubels voordelig herstofferen

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie   

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.