Aanbieding bank Cassina stofferen

Aanbieding bank Cassina stofferen

Aanbieding bank Cassina Moov stofferen in iedere gewenste stof vakkundig herstofferen

Aanbieding bank Cassina stofferen

NATUURLIJK UW KLASSIEKE CASSINA BANK MOOY STOFFEREN WAAROM?

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie.Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is slim herstofferen een goed idee toch? Met Aanbieding bank Cassina stofferen, het is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

OOK UW BANK OF STOEL NIEUW STOFFEREN HERSTOFFEREN?

Uw bank of stoel stofferen is bijvoorbeeld versleten. Dan is deze Aanbieding bank Cassina stofferen,( geldig voor alle  modellen )  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bank als ook voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuwe bank of stoel aanschaf, plus deze aanbieding extra 10% korting op de stof of leer prijzen Dankzij uw Bank budget vriendelijk opnieuw stofferen in een nieuwe stof geeft u uw bank namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen

U budget voordeel door herstoffering

bank  budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. bank Mooy € 2.350,00
Uw ong. 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong. € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.250,00
Uw budget voordeel is  €2.350 – € 1250.= € 1.100 + €500 =€1.600 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 68.%  € 1.600,00

DOOR ONZE JAREN ERVARING EN VAKKUNDIGHEID IS HET HERSTOFFEREN BIJ ONS IN GOEDE HANDEN.

 Bij de Designmeubelstoffeerders  zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in Aanbieding Cassina bank of het restaureren en herstofferen van uw design modern meubilairmaar ook staan wij garant voor de 100% vakkundig herstofferen van de klassieke merken als, Koekoek,  Cassina, Van Maanen, Raanhuis, Hofstede, Schuitema, B&B Italia, Baan, Te Linteloo,  Knoll, Bench,  Arx Roset, Young, Topvorm.  Bij ons kunt u ook terecht voor onderbouwd advies toegespitst op uw situatie. Stoel stofferen juiste prijs en stof info  Al sinds 1994 maken wij klanten blij met hun oude meubilair in een nieuw stof/leer jasje.

OOK IN DE STOFFERING VAN UW CARAVAN OF CAMPER KUSSENS HEBBEN WIJ ERVARING IN HET SNIJDEN EN STOFFEREN VAN ALLERLEI VORMEN.

Van caravankussens tot bankstel, we bekleden het allemaal. Zo hebben wij dan ook een uitgebreid en tevreden klantenkring opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector. Wanneer het aankomt op uw bank opnieuw bekleden of stoel bekleden, bent u bij ons aan een goed adres voor kwaliteit en service.

WIJ RENOVEREN EN HERSTOFFEREN NAAST BANKEN OOK VEEL ANDERE ZITMEUBELEN ZOALS….

de Designmeubelstoffeerders hebben al ruim 19 jaar ervaring en vakkennis in de meubel industrie en werkt samen met binnenhuis architecten en project ontwikkelaars bij de renovatie van bioscopen, schouwburgen en theaters.  Zien uw Bioscoop of kantoor stoel en meubelen er versleten uit en bent u van plan om ze op korte termijn te vervangen of herbekleden?  Wij kunnen uw  op de wijze waarop ze zijn ontworpen  Bioscoop meubel bekleden Wij stofferen bioscoopstoelen met water en vuil afstotend materialen waardoor uw interieur langer meegaat en makkelijk te onderhouden is.

Interesse? Heeft u interesse in Aanbieding bank  stofferen ? Neem dan contact op met de Designmeubelstoffeerders   Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website.

Ook zijn wij actief in u regio meer weten? Regio

Designmeubels voordelig herstofferen

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen