Ahrend design stoelen stofferen

Ahrend design stoelen stofferen

Ahrend design stoelen stofferen

Ahrend design stoelen stofferen

Gooi uw oude Ahrend design stoelen niet weg maar laat deze opnieuw stofferen  door meubelstoffeerderij de Designmeubelstoffeerders. Uw Ahrend design stoelen stofferen  is een uitstekende investering. U bespaart de kosten van een nieuwe stoelen en u kunt blijven zitten na een vakkundige herstoffering op uw vertrouwde meubilair. Bovendien kunt u de banken  een nieuwe uitstraling geven door de Ahrend design stoelen stofferen  met een andere kleur stof of zelfs ander materiaal.

Door de stoelen te bekleden is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee. Is de stoel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Wij kunnen namelijk ook elke stoffen en leren bank opvullen en uw oude lederen zetels herstellen. Wij stofferen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s.

Ahrend stoel bekleden vraagt vakmanschap en kwaliteit.

Ahrend design stoelen stofferen

Gaat u bij uzelf even na hoeveel tijd u doorbrengt op uw stoel  bank of fauteuil? U beleeft veel plezier van uw bank en fauteuil maar zoals alles slijten meubels. Gelukkig voor u zijn de kernen en de romp vaak niet versleten. U hoeft dus geen nieuwe meubels te kopen! Laat uw Ahrend design stoelen stofferen en ze zien er net zo uit als een nieuw meubel in de showroom en zeker niet op de laatste plaats kunt ervan uitgaan dat de kosten voor stofferen ca. 40 tot 60% bedragen  vergeleken met de aankoop van nieuwe Ahrend design stoelen, is dit niet prettig te lezen?

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het stofferen van de design Ahrend stoelen.

Ahrend design stoelen stofferen

Bij Ahrend design stoelen stofferen  u kunt kiezen voor een gedeeltelijk of een volledige stofferen van uw stoelen. U heeft keuze uit stof en leder. Wij kunnen zowel klassiek als moderne meubels stofferen . Beide stijlen hebben een specifieke uitstraling en wij als de Designmeubelstoffeerders weten precies hoe we dit vakkundig moeten bewerken.

Vraag ook een vriendelijk offerte.

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.