Design meubels stofferen ruime winter korting

 

Design meubels stofferen ruime voorjaar korting

Design meubels stofferen ruime winter korting

Design meubels stofferen ruime winter korting alle design meubelen

Misschien kent u dat wel? Jaren geleden een design bank of fauteuil gekocht, maar nu dan toch aan een nieuw jasje toe? Waarom deze dan nu bij het vuilnis te zetten dat is toch zonde.  de Design meubels stofferen ruime winter korting Designmeubelstoffeerders zijn specialist in meubels herstofferen.               bank stofferen van div. kwaliteit  meubelen. WAAROM!

Design meubels stofferen ruime winter korting

Voorbeeld Citeer Artifort, dankzij de innovatieve en originele designs gaat het meubilair van Artifort Orange-slice stoel niet alleen lang mee, maar is het na tientallen jaren ook nog steeds gewild en wordt het doorgegeven van generatie op generatie.

Duurzaam stofferen van uw design meubilair.

Bij De Designmeubelstoffeerders herstofferen we duurzaam vele meubels bijv. Artifort, Leolux, Harvink, Rolf-Benz, De Sede, e.v.a.  dagelijks opnieuw voor een nieuw leven. Met steeds meer alternatieven die minder schade aan het milieu toebrengen. 

Bank bekleden beter direct bij stoffeerder, waarom!

Design meubels stofferen ruime winter korting

Wanneer u zich ook afvraagt waarom voordelig bank bekleden beter direct bij Designmeubelstoffeerders een aantrekkelijk alternatief, dan is het antwoord een volmondig ja, Design meubels stofferen met winter korting goed voor uw portemonnee en milieu. Stoel stofferen + info Het stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie.

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. 

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Tijdelijke winter extra korting van 10% op alle stof en leer prijzen.

Slechte onderdelen worden ook met de winterkorting altijd vernieuwd.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.m. vooraf  het opnieuw stofferen direct zijn vernieuwd. En dat de her-stoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw Artifort meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) of Artifort zijn de her-stoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Wij adviseren u graag bij de keuze van stof of leer.

Ervaren, allround vaklieden werken ook tijdens stofferen voorjaar aanbieding met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze bijv. de ploeg, Gabriel, Kvadrat, of leder enz… de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van De Designmeubelstoffeerders. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres contact pagina.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen