U Bank goed bekleden geringe kosten

U Bank goed bekleden geringe kosten

Design bank bekleden incl. optimaal zitcomfort

U Bank goed bekleden geringe kosten

Design bank bekleden hier u budget voordeel . wilt u natuurlijk laten doen bij professionals die bekwaam zijn in meubelstoffering. De Designmeubelstoffeerders is dan een bedrijf bij uitstek waar u terecht kunt voor het opnieuw laten stofferen of repareren van uw design bank. maar is het zitcomfort en de stof niet meer als vroeger dan is het tijd voor een hernieuwde look  ons stoffeerbedrijf  heeft zowel onder particulieren en de zakelijke sector een grote naamsbekendheid opgebouwd met vele tevreden klanten.

Dankzij onze selectie van materialen leer – stoffen en de nieuwste werktuigen kunnen wij dan ook met trots zeggen dat uw meubilair weer als nieuw aanvoelt dankzij onze her stoffering kwaliteiten. U loopt geen risico en garanderen met 100% C.B.M dat opnieuw bekleden een veel betere (en duurzamer) oplossing  gelijk een gloednieuwe bank kopen?

Kosten stofferen vele malen goedkoper dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de stoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van de design stoffeerders . Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs Ons e-mail adres  contactpagina.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Het 6x voordeel van her bekleden

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van herbekleden spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekledingkan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen bij              Design meubelstoffeerders op een rijtje:

  • positief prijsverschil
  • duurzaam karakter
  • gun uw bankstel een nieuw leven
  • veel verschillende kwaliteit materialen
  • onderbouwd advies
  • 3-jarig CBM garantie

Enthousiast geraakt door de vele voordelen van het herstofferen en al helemaal van de service en kwaliteit van de werkzaamheden bij De Designstoffeerders  Begrijpelijk, al vele tevreden klanten gingen u voor.

Neem dan ook een kijkje in ons assortiment materialen Vraag direct ook voor u een scherpe offerte. 

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen