Fritz Hansen vlinderstoel in stof bekleden

Fritz Hansen vlinderstoel in stof bekleden

Fritz Hansen vlinderstoel in stof bekleden

Fritz Hansen vlinderstoel in stof bekleden.

Tegenwoordig is een versleten stof op uw geliefde stoel geen reden meer deze buiten de deur te zetten? Stelt u zichzelf weleens de vraag: is de vlinderstoel in stof bekleden de moeite waard? Of, hoe maak ik weer een pronkstuk van mijn oude meubel? Kan ik het zitcomfort laten aanpassen? Met onze expertise kunnen we samen een passend antwoord vinden zodat de vlinderstoel in stof bekleed weer terug is als pronkstuk in uw interieur, daarbij komt de  Fritz Hansen vlinderstoel in stof bekleden  is budget besparing richtprijs v/a € 185. Een vakkundige  herstoffering   van deze stoel  zeker ook voor u een goede keuze zal zijn met nog vele jaren zit plezier.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Een advies over uw stoel nieuw stofferen ook de stof/leer belangrijk.

Door onze zeer ruime keuze in wel 450 stof/leer stalen van de meest bekende merken als De Ploeg, Kvadrat, Keymer,  zal het voor met een goed en helder advies makkelijker  zijn een passende keuze voor uw geliefde stoel te maken. Wij  werken wij altijd met de beste stoffen of leder. Samen met u uitgezocht uit onze rijke collectie. Daarbij kunt u rekenen op ons advies over onderhoud, gebruiksgemak en slijtage En dat advies geven wij u altijd voordat wij beginnen met stoelzitting.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost? Direct een prijs indicatie   Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons. Direct een prijs indicatie

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen