Bank herstofferen het beste alternatief

Bank herstofferen het beste alternatief

Bank herstofferen het beste alternatief

Bank herstofferen het beste alternatief.

Kan iedere bank of stoel opnieuw gestoffeerd worden?

Bank herstofferen het beste alternatief Een goede kwaliteit bank is niet aan het einde van zijn leven omdat de stof of de zitting versleten is. Het huisdier heeft zijn werk gedaan dus een stof gat, of er is net iets te vaak wijn over gegaan. Kies voor je geliefde stoel of bank herstofferen het beste alternatief een nieuw leven. Zeker in de meeste gevallen kan dat. We stofferen meubels van alle fabrikanten zoals bijv. Leolux, Artifort, e.v.a hebben dan hiervoor ook alle stof mallen in ons bezit dus geen probleem.

Kwaliteit blijft voor een vakkundig stoffering

De basis, het houten of stalen veelal zeer degelijk frame van kwaliteitsmeubels gaat generaties mee. Daar heeft een vakkundig meubelmaker wel voor gezorgd. Kan dus prima een herstoffering, of zoals dat tegenwoordig heet, een ‘renovatie’ aan. Let wel dat je dat door een vakkundig stoffeerder laat doen. Goede kwaliteit materialen is een vereiste.

Herstoffering vervangt niet alleen bekleding van uw meubel, maar ook indien nodig de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn denk aan veren, kussens, enz. Uw bank of stoel stoffering wordt binnen 6 dagen door de designmeubelstoffeerders weer als nieuw bij u thuis afgeleverd met niet te vergeten onze 100% CBM-garantie. 

U budget voordeel door herstoffering

Bank  alternatief budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. bank € 2.350,00
Uw ong 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.250,00
Uw budget voordeel is  €2.350 – € 1250.= € 1.100 + €500 =€1.600 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 68.%  € 1.600,00

Wat zijn de kosten? een indicatie.

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte 

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

En voor u budget is herstoffering altijd 40-60% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Mooi toch! U eerste aankoop was toch een kwalitatieve goede bank!

Herstofferen het beste alternatief ontwikkeld door jarenlange ervaring

Herstofferen opnieuw bekleden is zeker de juiste en goede keuze voor mensen die erg aan hun bank gehecht zijn. Zo wel voor klassieke en moderne meubelen. Voor beide is het dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; Heb je een antieke stoel ? Of een design bank modern ? Beide mits van goede kwaliteit zijn het waard om te herstellen.

Een keuze uit stof of leer zal ook voor u niet moeilijk zijn gezien onze ruime sortering van alle bekende merken.
We werken met vrijwel alle bekende stoffen o.a van Kvadrat, Gabriel, De Ploeg, Keymer, Reynaldo leer Ohmann.

Vraag direct een gratis goed advies  contact  er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen.

Ook zijn wij actief in u regio meer weten? Regio

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen