Artifort Slim Herstofferen

Vakkundig meubelstofferen

Vakkundig Artifort groovy Design Pierre Paulin 1972_Herstofferen

Artifort slim Herstofferen

Meubelen zijn vaak tijdloos. Maar de bekleding niet meer van deze tijd  de bank of stoel hebben de jaren goed doorstaan maar de bekleding is nu toch wel aan een vernieuwing toe? Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is Artifort slim herstofferen een goed idee toch?

Designmeubelstoffeerders is het adres als hét gaat om de herstoffering van uw Artifort zitmeubel voor weer jarenlang zit plezier. We zijn bekend in onze Artifort herstoffering  ervaringen en gespecialiseerd in het stofferen van alle Artifort modellen.

U budget voordeel door herstoffering

Artifort stoel Groovy herstofferen budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. stoel Groovy € 1.750,00
Uw ong 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong € 250. €    250,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs €     850,00
Uw budget voordeel is  €1.750 – € 850.= € 900 + € 250 =€1.150 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 66.%  € 1.150,00

Herstofferen is een vak apart.

Artifort Slim Herstofferen 

Juist daarom zijn de Designmeubelstoffeerders  het aan adres voor het kundig herstofferen van alle Artifort design meubels deze zijn het herstofferen waard zeker voor uw budget de stoffeer prijzen zijn immers 40/50% goedkoper dan de prijs van een nieuwe aankoop. Laat uw Artifort vakkundig bekleden. Onze meubelstoffeerder heeft jarenlange ervaring en werkt met de beste materialen die nodig zijn om tot het beste resultaat te komen.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen. 

Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld

In de afgelopen jaren hebben met onze stoffeerderij al vele Artifort meubelen gestoffeerd als nieuw. Wilt u ook deskundig en met oog voor kwaliteit uw Artifort laten herstofferen? Bij ons vindt u stofferingen om van te dromen en bovendien de zekerheid van zorgvuldig vakmanschap.

Artifort Slim Herstofferen

Want we doen alles om ervoor te zorgen dat uw lievelingsplekje er weer piekfijn bijstaat. Ook als je meubel al 40 jaar oud is, kunnen onze vakkundige stoffeerders dankzij hun jarenlange ervaring in de Artifort meubels herstofferen. Artifort meubel op dit moment geen onderdeel meer van de huidige Artifort collectie! geen probleem. Zo hebben we door de jarenlange ervaring al vele Artifort kunnen herstofferen zoals,  Artifort Groovy                           Artifort Orange Slice   Artifort Diva  Artifort Ribbon 582  Artifort Tulip  Artifort Oyster  Artifort Onda  en nog vele andere Artifort design meubels. Gun uw Artifort banken een tweede leven? Wij bieden u altijd kwaliteit en de  voordeligste prijs .Vraag direct ook voor u de prijs voor het herstofferen van uw Artifort meubels.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regioactief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen