Unieke herstoffering

bank bekleden

Unieke herstofferen is ons dagelijkse werk. Wilt u ook eens laten herstofferen? wij verzorgen een juiste offerte, vraag er naar.

Unieke herstoffering

Met een unieke herstoffering bespaart u veel geld en door hergebruik van materialen bent u ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig. Zo hebben de  Leolux meubelen een lang leven zijn de Leolux  banken of fauteuils op duurzame wijze geproduceerd; ook wordt het afval gerecycled mede om deze redenen zijn al onze modellen altijd geschikt voor een unieke herstoffering.

Wij hebben ervaring met de vele unieke herstoffering van bijv: Leolux ,Artifort, Gelderland banken en fauteuils. Het is bekend dat ook de vele andere bekende design merken in het verleden nooit heeft bezuinigd op kwaliteit. Daarom geven wij met een gerust hart 3 jaar garantie op ons vakkundige werk.

Herstofferen is een juiste budget keuze.

Herstofferen is de juiste keuze voor mensen die erg aan hun meubel gehecht zijn. Het is dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; behalve de romp wordt vrijwel ook het geheel zorgvuldige beoordeeld en zo nodig aan gepast. Voor unieke herstofferen bedragen de kosten ongeveer 40/60 % van de huidige nieuwwaarde. Stoel bekleden prijs tip Onze stoffeerders die moderne meubels stofferen houden van strakke, tijdloze meubels. Ze zijn gespecialiseerd in het perfect en het unieke herstofferen van deze meubels. Vraag gratis u prijs dan zijn we beide blij toch!

Ook kennen ze de geschiedenis ervan en weten precies welke stof bij het design van het meubel passend is. Zodat het karakter van het meubel na stofferen volledig in stand is gebleven. De technieken en kennis die voor stofferen van moderne meubels nodig zijn, zijn totaal verschillend van die voor antiek meubilair. Maar deze ervaring hebben wij in huis en is nodig om weer een bank te krijgen waar iedereen heerlijk op kan zitten.

Vakman voor herstoffering met de juiste ervaring.

Het klinkt misschien een beetje overdreven maar unieke kosten meubels herstofferen is uiterst zorgvuldig vakwerk. Zelfs de kleinste  slordigheid  irriteert en dat nog vele  jaren. Het begint bij de keuze van de stof. Is de kwaliteit geschikt voor het meubel  en voor het gebruik in de dagelijkse  praktijk?  Hoe staat het met de slijtage, de kleurechtheid en het onderhoud.? Vragen waarop alleen  professionals het juiste antwoord weten. Wilt u meer info. Bel of mail even. contact

 U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen