Stoel bekleden voor-tegen en prijs idee

Stoel bekleden voor / tegen en prijs argumenten

Stoel bekleden voor – tegen en prijs argumenten

Stoel bekleden voor – tegen en prijs idee

Stoel bekleden voor – tegen en prijs idee. We stofferen als geen ander door onze jaren lange ervaring deze meubels vakkundig voor scherpe prijs. Bezit u een moderne of klassieke stoel? is de stof versleten? kussens ingezakt enz…Maar vindt u het moeilijk een keuze te maken, stofferen of niet? Hier u hulp.

Een stoel bekleden wat zijn de voor – tegen en prijs idee 

  • Voor: Door een vakkundige stoffering is de stoel als nieuw.
  •          : Keuze uit wel 600 design’s en kleuren kwaliteiten stof/ leer passend in uw interieur.
  •          : Stoffeerder kan het zitcomfort  naar u wens aanpassen.
  •          : Stoel herstofferen in 7 werkdagen uit en thuis.
  •          : 100% C.B.M garantie op de gehele stoffering.
  •          : 40 tot 60% goedkoper dan ‘n nieuwe aankoop stoel.
  •          : Prijs nu tijdelijk 10% korting op alle stof-leer prijzen.
  •          : Geen vooruit betaling bij opdracht.

Tegen: Een kwaliteit stoel alleen voor versleten stof/leer bij de kraak zetten, is u budget verlies (prijs verschil tussen herstoffeer/en nieuwe aankoop prijs) stoel-nieuw-stofferen-is-budget-besparing

Moderne klassieke stoel bekleden.

De constructie en de materialen van een moderne design bank of klassieke stoel verschillen duidelijk en zijn van invloed voor een goede stoffering, zodat het door u gewenste zitcomfort weer volledig kan worden terug gebracht. Met de garantie dat u nog vele jaren goed zit.

Vele stof-leer mogelijkheden wanneer u toch u stoel wilt laten bekleden.

De Design Meubelstoffeerders het juiste adres. We kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn.  Keuze uit honderden stoffen De Ploeg,  Kvadrat,  Gabriel, enz…en soorten leer en bepaal hoe uw ‘nieuwe’ stoel eruit komt te zien.

Stoel bekleden prijs 

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Wat kost het nou precies om een stoel bekleden Bij het stofferen heb je niet alleen te maken met de kosten die een stoffeerder aan tijd kwijt is, maar ook met de materialen die gebruikt worden. Uiteraard praten we bij een stoel bekleden prijs tip  altijd over maatwerk. Voor een stoel herstofferen lijkt het misschien simpel, maar het is vakkundig handwerk, waar veel tijd in gaat zitten.

Het stofferen in stof of leer van een stoel  v/a €75.  fauteuil v/a  €350. bank v/a € 725. kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Herstofferen van vele bekende merken

U kunt bij ons goed terecht voor moderne meubels stofferen  of klassieke van bekende merken zoals Artifort, Leolux en Rolf Benz. We kunnen deze kostbare meubels weer maken zoals zij waren toen u ze voor het eerst gekocht heeft.

Meer info of offerte.

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen