Bank opnieuw bekleden kosten

Bank opnieuw bekleden kosten.

Het type zitmeubel  bepaalt hoe onze vakmensen te werk gaan. Uw Bank opnieuw bekleden kosten is dan ook geen routinewerk. Gaat het om een klassieke of een moderne bank? Is het een slanke bank of juist  een robuuste uitvoering?  Onze mensen houden steeds weer rekening met de basis van de bank! Uw bank is bijvoorbeeld versleten. Dan is uw Bank opnieuw stofferen  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bank als ook voor het behoud van uw ( portemonnee) 40/50 % goedkoper dan nieuw. Designmeubels voordelig herstofferen Dankzij een nieuwe stof geeft u uw bank of bankstel namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen.

Bank opnieuw bekleden modern of klassiek.

Bij een Bank opnieuw bekleden kosten  van een (klassieke)  of moderne bank gaan wij uit van voorgevormde materialen, het schuim en de te stofferen losse onderdelen. De constructie en de materialen verschillen duidelijk van een klassieke bank.   Ook  op deze punten speelt onze  jarenlange ervaring  een nuttige rol. En dat geeft u weer  de garantie dat u nog vele jaren goed zit.

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. 

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte 

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Bank opnieuw bekleden kies uit traditionele en moderne stoffen

Voor het bekleden van uw bank kunt u kiezen uit traditionele stoffen en moderne stoffen volgens de laatste trends. Traditionele stoffen worden veelal gekozen bij de bekleding van klassieke banken, waar actuele stoffen worden gebruikt bij moderne, designbanken. Kom langs in onze showroom en bekijk het grote assortiment stoffen en soorten leder.  direct een offerte

Ook bij de bank opnieuw bekleden is een functionele bekledingsstof of leer belangrijk.

Als wij straks uw bank opnieuw stofferen kiezen wij in overleg met u de beste en de meest functionele bekledingsstof. Heeft u een groot gezin of woont u alleen?.  Houdt u van zachte stoffen of toch liever wat ruwer?Bent u veel van huis of wordt de bank iedere dag intensief gebruikt? Vragen die zeker  van invloed zijn op uw uiteindelijke keuze. of toch liever wat ruwer? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken  daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

 Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

 

.