Stokke Varier Peel stoel in kvadrat stof bekleden

Stokke Varier Peel stoel in kvadrat stof bekleden

Stokke Varier Peel stoel in kvadrat stof bekleden

Stokke Varier Peel stoel in kvadrat stof bekleden

Stokke Varier Peel stoel in kvadrat stof bekleden de prijs v/a €945. met 100% C.B.M garantie van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. direct een offerte

Ook voor een versleten stoel hebben we een passende oplossing

Is de stoel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig met het gepatenteerde hoezensysteem opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Door de stoel  te bekleden kosten is deze weer als nieuw en gaat de stoel weer jarenlang mee.

Advies over uw nieuw stofferen is ook stof/leer info belangrijk.

Door onze zeer ruime keuze in wel 450 stof/leer stalen van de meest bekende merken als De Ploeg, Kvadrat, Keymer,  zal het voor met een goed en helder advies makkelijker  zijn een passende keuze voor uw geliefde stoel te maken. Wij  werken wij altijd met de beste stoffen of leder. Samen met u uitgezocht uit onze rijke collectie. Daarbij kunt u rekenen op ons advies over onderhoud, gebruiksgemak en slijtage En dat advies geven wij u altijd voordat wij beginnen met Stoel nieuw stofferen is budget besparing.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Het stofferen direct in onze stoffeerderij niet via de tussen vakhandel in stof /leer alle bekende merken stoel ong.  €75. – 125. fauteuil ong. €350 – 850 bank zal ong. €800 – 1250 kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Het 5x voordeel van her bekleden

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van herbekleden spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekleding kan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen bij Design meubelstoffeerders op een rijtje:

  • positief prijsverschil
  • duurzaam karakter
  • veel verschillende kwaliteit materialen
  • onderbouwd advies
  • 3-jarig CBM garantie

Enthousiast geraakt door de vele voordelen van het herstofferen en al helemaal van de service en kwaliteit van de werkzaamheden bij De Designstoffeerders ? Begrijpelijk, al vele tevreden klanten gingen u voor.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen