Stoel stofferen juiste prijs en stoffen info

Stoel stofferen juiste prijs en stoffen info

Stoel stofferen juiste prijs en stoffen info

Stoel stofferen juiste prijs en stoffen info

Stoel stofferen wat is juiste stof keuze! Er zijn immers oneindig veel opties, U eerste gedachten kleur stof, eigenschap stof, sterkte voor gebruik, zo zijn er nog vele.

Voordat u een stof keuze maakt 

Belangrijk is te bedenken wat is de functie bijv. stoel, bank,  Is het gebruik alleen voor oudere en of kinderen, staan deze meubelen op een zonnige plaats! pas dan op voor snel vaal  worden van de stof, deze gegevens Martindale toeren sterkte staan bij u stof keuze altijd achter op de stofstaal.  Voor gemiddeld gebruik (denk aan een meubel in de woonkamer van een gezin) is een stoffering tussen de 25.000-45.000 Martindale toeren geschikt. Wanneer meubilair intensief gebruikt wordt, zoals op kantoor of in een restaurant, is boven de 45.000 toeren aan te raden.
Factoren die u in overweging moet nemen alvorens u een meubelstof uitkiest, deze bepalen immers de stof kwaliteit van u keuze voor vele jaren zit of woon plezier.

Ruime keuze uit de vele kwaliteiten stof soorten.

Zuinig in deze tijd geeft budget voordeel

Gooi uw oude design stoelen niet weg, de stof versleten!, ‘n kwaliteit meubel blijft altijd z’n prijs behouden en het herstofferen altijd meer dan waard U koopt geen nieuwe design stoel! zeker niet voor de geringe her-stoffeerkosten40/60% goedkoper t.o.z van ‘n nieuwe kwaliteit bank  aankoop.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen. 

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Het stofferen direct via onze stoffeerderij en niet via de vakhandel in stof of leer van stoel ong.  €75. – 120.  fauteuil ong. €350 – 850.  bank zal ong. €800. – 1250 kosten, geheel afhankelijk van u wensen prachtige meubelstoffen kwaliteit. wel altijd 40/60%goedkoper dan een nieuwe aankoop. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Stoel opnieuw stofferen modern of klassiek vraag ons een gratis advies 

Ook wanneer uw kussens te zacht of ingezakt? Geen probleem. Vulling materiaal of helemaal vervangen zal zorgen voor een langdurige prettige zit, we hebben immers voor klassieke  of moderne bank modellen van alle fabrikanten in huis.

Er is een ruim assortiment aan verschillende leer/meubelstoffen aanwezig. Alleen de beste soorten worden door ons gebruikt die garant staan voor een lange levensduur. Wij werken onder andere met de materialen van Ohmann leder, stoffen De ploeg, Romo, Kvadrat, enz..

Onze vakkundige stoffeerders zijn bekend met het stofferen van design meubels

Bij de Designmeubelstoffeerders expert in stofferen van design meubels zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in het restaureren en herstofferen van uw design modern meubilair, maar ook staan wij garant voor de 100% vakkundig herstofferen van de moderne /klassieke merken als,  Leolux, Gelderland, Koekoek,  Cassina,  Minotti  Van Maanen, De Sede, Raanhuis,  Giorgetti   Fritz Hansen,  Linge Roset   Gispen,  Harvink, Hofstede, Schuitema, B&B Italia, Baan, Natuzzi, Te Linteloo,  Living  Divani, Montel, Artifort  Bench Knoll, Jori,  Rolf BenzLabelMontis, , Stokke VarierPeel   Perida  Pode,  Top Form   Bij ons kunt u ook terecht voor onderbouwd advies toegespitst op uw situatie. Al sinds 1994 maken wij klanten blij met hun oude meubilair in een nieuw stof/leer jasje.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Interesse? Heeft u interesse in Aanbieding bank Baan stofferen ? Neem dan contact op met de Designmeubelstoffeerders   Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website.

Ook zijn wij actief in u regio meer weten? Regio     

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen