Stoel nieuw bekleden bezint voor u begint

Stijl stoelen voordelig stofferen

Stijl stoelen voordelig stofferen ook voor u! vraag offerte

Stoel nieuw bekleden bezint voor u begint

Stijl stoelen voordelig stofferen al jaren en hebben we veel ervaring en kunnen u voor u begint gratis adviseren in het herstofferen van moderne en klassieke stijl banken en stoelen.
Het komt geregeld voor dat tweedehands stijl stoel of banken in een matige tot slechte staat bij ons voor een volledige herstoffering worden aangeboden onze stoffeerders zijn zo vakkundig dat ze deze meubelen indien nodig volledig kunnen voorzien van nieuwe vullingen, veren, singels etc..

In stijl nieuw bekleden met bij behorende meubelstof of leer is geen probleem.

Het voordeel van opnieuw laten herbekleden is natuurlijk ook dat u elke gewenste kleur kunt kiezen wij hebben alle bekende merken in huis bijv.  De ploeg enz…. voor uw oude stijl stoelen of banken. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant wordt door ons dus indien nodig opnieuw gestoffeerd. Hierdoor zit uw oude moderne stijl bank weer als nieuw. ook is stijl klassiek onvervangbaar of het nu antiek is of een stijl stoel of bank met sentimentele waarde. Vanuit onze grote collectie design en klassieke stoffen zijn ook deze meubelen weer als nieuw te maken. U kunt dan ook weer  rekenen op een volledige CBM garantie voor weer vele jaren. Direct een offerte

Stijl stoel voordelig stofferen voor de prijs hoeft u het niet te laten. 

Bezint voor u begint! Als u bij uw woning inrichter of dealer of bij de fabrikant zelf informeert krijgt u standaard het antwoord dat een bank  stoel herstofferen 80-90% van de nieuwwaarde kost. Wij stofferen de zelfde stof en leer merken. Toch zult u zien dat, als u bij ons een offerte laat maken, deze 40-50% van de nieuwwaarde zal kosten wat dus ruim in uw voordeel zal uit vallen als dat zij beweren.

Een foto van de te stofferen stijl meubelen is vaak al voldoende voor een richtprijs

U zult altijd de afweging maken: herstofferen of nieuw kopen en daarom zeggen wij: “kom eerst vrijblijvend informeren, nieuwe meubels kopen kan altijd nog”. Een foto van de te stofferen meubelen is vaak al voldoende om een richtprijs te kunnen geven. De uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van het gewenste materiaal maar zoals gezegd deze zijn er in alle prijsklassen. Vraag altijd een vrijblijvende offerte.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen