Stoel bekleden met gevoel voor stijl-design

Stoel Orange slice bekleden met gevoel voor stijl-design

Stoel bekleden met gevoel voor stijl-design

Stoel bekleden vakkundig met gevoel voor diversen stijlen

Stoel bekleden met gevoel voor stijl-design is altijd een verstandig keuze, het is immers vaak een erf of pronk stuk in uw kamer. Vaak zijn die aardige eet- zit kamer stoelen nog helemaal van deze tijd en mankeert er weinig of niets aan de romp. Ook die oude  perfect zittende stoel kan eigenlijk nog heel wat jaartjes mee. Met een nieuwe Ploegstof bijvoorbeeld wordt alles weer toonkamer nieuw.

Daarbij adviseren u graag welke stof het beste past en het langst meegaat. U zegt het maar! In ons atelier  kunt u op uw gemak kennismaken met een zeer uitgebreide collectie meubelstoffen. Ook leer natuurlijk. Geeft u de voorkeur dat wij bij u thuis komen? Geen punt. Wij nemen zoveel mogelijk stalen mee, bekijken het betreffende meubel en geven u een eerste prijsindicatie. Het spreekt vanzelf dat u niet met de meubels hoeft de sjouwen. Dat doen wij voor u. Direct een offerte

Stoel bekleden met gevoel voor stijl-design

Klassieke of antieke stijlmeubels.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dat fraaie klassieke  fauteuiltje voor geen  prijs weg wilt doen. Maar eigen lijk is het beter uw meubel opnieuw  te laten stofferen.  Meer weten kijk voor meer info.  klassiek stofferen.

Moderne-design meubels.

Een design meubel is eigenlijk een tijdloos meubel en  door haar uitstraling en hoge aanschafprijs te waardevol om na slijtage van de stoffering weg te doen. Geen probleem,  door onze ervaring met stofferen van uw bank is deze als weer nieuw.  Of demoderne meubels van Gelderland, Leolux of Artifort? ook deze  stofferen  met alle zorg zodat u hier weer kunnen rekenen op weer een langdurig tweede leven. In dat geval is het goed te weten dat de mooiste designmeubels bij onze meester stoffeerders in goede handen zijn. Direct een offerte

U wilt meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerkendaar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen