Specialist meubels herbekleden

Stofferen stoelen

Bij de Specialist meubels herbekleden kunt u altijd vertrouwen in vakmanschap

Specialist meubels herbekleden met kwaliteit voor vormgeving.

Specialist meubels herbekleden dus u raad het al gooi uw oude banken of stoelen niet weg maar laat deze opnieuw herbekleden  door meubelstoffeerderij de Designmeubelstoffeerders. Uw design banken laten bekleden door de Specialist meubels herbekleden is een uitstekende investering. U bespaart de kosten van een nieuwe bank en u kunt blijven zitten na een vakkundige herstoffering op uw vertrouwde meubilair. Bovendien kunt u de banken  een nieuwe uitstraling geven door de banken of stoelen opnieuw te stofferen met een andere kleur stof of zelfs ander materiaal.

Door de bank  te kosten meubels bekleden is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee. Is de bank zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Wij kunnen namelijk ook elke stoffen en leren bank opvullen en uw oude lederen zetels herstellen. Wij stofferen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s. Direct een offerte

Design banken herbekleden vraagt vakmanschap en kwaliteit.

Gaat u bij uzelf even na hoeveel tijd u doorbrengt op uw bank of fauteuil? U beleeft veel plezier van uw bank en fauteuil maar zoals alles slijten meubels. Gelukkig voor u zijn de vederkernen en de romp vaak niet versleten. U hoeft dus geen nieuwe meubels te kopen! Laat uw banken stofferen  door de Specialist meubels herbekledenen ze zien er dan net zo uit, als een nieuw meubel in de showroom en zeker niet op de laatste plaats kunt ervan uitgaan dat de kosten voor stofferen ca. 40 tot 60% bedragen  vergeleken met de aankoop van nieuwe  banken, is dit niet prettig te lezen?

Vele mogelijkheden bij herbekleden van klassieke of moderne meubels

Bij  design banken stofferen  u kunt kiezen voor een gedeeltelijk of een volledige stofferen van uw banken. U heeft keuze uit stof en leder. Wij kunnen zowel klassiek als moderne meubels stofferen . Beide stijlen hebben een specifieke uitstraling en wij als de Designmeubelstoffeerders weten precies hoe we dit vakkundig moeten bewerken. Direct een offerte

Vraag ook een vriendelijke offerte.

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerkendaar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen