Meubelstoffeerder met ervaring

Meubelstoffeerder met ervaring.

Als professionele Meubelstoffeerder met ervaring kunnen wij  bogen  op een jarenlang praktijkervaring. Onze brede  kennis van nagenoeg alle  kwaliteitsmeubelstoffen  plus de vaardigheid om de rompen en frames van stoelen en banken in ons atelier  te repareren, geven  u de garantie dat uw opdracht tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Wij zijn benieuwd naar uw gewaardeerde opdracht. Meubelstofferen is niet zomaar een lap stof over een zitmeubel of kussen trekken.

De meubelstof is het laatste zichtbare laagje van het te stofferen meubel. Als de ondergrond niet in goede staat is dan is Uw mooie meubelstof vaak snel versleten. Het is dus van groot belang dat alle oude stof verwijderd is en dat de vulling in optimale conditie is. Dus als de basis nu niet optimaal is, maken wij dat voor u in orde en stofferen wij u meubel zo dat dit weer jaren mee kan.

Ervaring is de basis voor een goede meubelstoffeerder.

Het is onze Meubelstoffeerder met ervaring  die  u de zekerheid geeft dat uw eetkamerstoelen en/of bankstel  showroom nieuw worden na onze “renovatiewerkzaamheden”. Ook de kussen vulling of design bank hoes maken van uw boot of caravan zijn bij onze mensen in goede handen.  En dat na een gedegen advies  over kwaliteit, onderhoud en levensduur. Zo werkt dat bij een echte  Meubelstoffeerder met ervaring

Onze professionele  stoffeerderij.

Ons adviezen  over meubelstoffen  en de verwerking ervan gaan vele stappen verder dan gebruikelijk in de  meubelwereld .  Niet iedere meubelstoffeerder verdient het predicaat professionele meubelstoffeerder. Wij zijn er dan ook trots op dat ons werk zo gewaardeerd wordt.

Van advies tot en met complete renovatie. Bent u benieuwd ?  Wij adviseren altijd vrijblijvend. vrijblijvende offerte

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerkendaar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen