Meubelrestauratie stoel en bank

Restauratie van uw stoelMeubelrestauratie stoel en bank.

Klassieke meubels stofferen

U heeft als Meubelrestauratie stoel en bank een klassiek meubelstuk? of een bank met een familiegeschiedenis dat u wilt laten stofferen? Wij zorgen ervoor dat het de juiste klassieke uitstraling behoudt, indien gewenst met alleen traditionele materialen. Of het klassieke bankje dat u van oma mee mocht nemen, of die antieke fauteuil  uit die spannende veiling zijn het waard om vakkundig gerestaureerd te worden. En daarmee krijgt door restauratie van uw stoel of bank weer  heel wat extra jaartjes een meerwaarde.  vrijblijvende offerte

Oude meubelen vragen om ouderwets vakmanschap.

Restauratie gaat een stapje verder dan reparatie of herstofferen.  Bij Meubelrestauratie stoel en bank   wordt een oude stoel of bank geheel of gedeeltelijk ontdaan van de bekleding en onder stoffering. De basis van een           Stoelzitting Stofferen  bestaat  uit een beuken frame en verbindingen die vaak opnieuw  verlijmd moeten worden. De stoffering is opgebouwd uit materialen  die men vroeger ook gebruikte. Materialen die vandaag de dag nog in beperkte mate verkrijgbaar zijn. De opbouw gaat nog op authentieke wijze,  waarbij vaardigheid  een  eerste vereiste is  om vorm, correcte verhoudingen en zitcomfort  aan het klassieke meubel te kunnen meegeven.

Kwaliteit stofferen voor ieder model aanwezig.

 Wat de stoffen betreft  zijn er nog voldoende  klassieke  stoffen voorhanden, zoals velours en gobelin. U kunt er van verzekerd zijn dat uw klassieke bank, stoel of fauteuil bij ons in goede handen is. Onze vakmensen  zien het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.