Kussenvulling belangrijk voor goed zitcomfort

kussens op maat snijden

kussens op maat snijden

Kussenvulling altijd heel belangrijk ook voor u?

De kwaliteit van uw kussenvulling bepaalt in hoge mate het zitcomfort. De vraag is dan ook welk materiaal het beste past bij uw voorkeur.  De een houdt van zachte kussens, de ander geeft de voorkeur aan een wat hardere versie.  Vergelijk het maar met de  stoelen  in uw auto.   Voor de kussens gebruiken wij allen de beste vulling om een optimaal comfort en levens duur te garanderen.

Voor de strakke kussens gebruiken wij meestal polyether van het type SG 30, met een dikte van 8 cm. of 10 cm. Het komt regelmatig voor dat klanten een andere vulling of dikte willen, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij snijden deze immers zelf.
Onze strakke zit en rug kussens blijven lang in model, hebben een goede vering en hebben een strakke uitstraling. Direct offerte

Polyether of ander kussen materiaal

Zoals u van een ervaren stoffeerderij mag verwachten,  hebben wij een brede ervaring met kussenvulling, deze worden met onze snij machines vakkundig op maat gesneden in diverse kwaliteiten en materialen. Denk bijvoorbeeld  aan schuim met een geheugenfunctie. Een  ontwikkeling die steeds meer wordt toegepast.  Natuurlijk bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over dit onderwerp. U weet het, een telefoontje is voldoende. Direct offerte

Vullen en kussens bekleden.

Wij helpen u graag met het uitzoeken van de door u gewenste kussen vulling. Misschien is het een goed idee dat u een keertje bij ons langs komt. Dan kunnen wij uw voorkeur in de praktijk toetsen, en ook indien nodig de kussens  bekleden.

Vanzelfsprekend  verzorgen wij, na goed overleg,  de  gehele afwerking

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen