Klassieke12j oude bank Veren Singels repareren

Klassieke12j oude bank Veren Singels repareren

Klassieke 12j oude bank Veren Singels repareren

Klassieke 12j oude bank

Veren Singels repareren geen probleem.

Is de zitting van uw oude klassieke stoel niet meer goed? De oplossing, Klassieke 12 j oude bank Veren Singels repareren en direct herstofferen, dan is het net  een stoel/bank die nieuw uit de showroom  komt.
Altijd wordt allereerst alle oude stof van de stoel gehaald. Zodat men kan zien in welke staat het binnenwerk als schuim, de veren en de houtverbindingen zijn
Wat niet goed is, kan hersteld of vervangen worden.

Reparatie of restauratie van uw antieke-klassieke-rustieke design meubelen

Wilt u uw dierbare oude antieke klassieke stoel of bank te laten herstofferen, verwacht u vakmanschap. Door onze jaren lange ervaring op gebied van klassieke meubels stofferen Hebben wij voor het verantwoord bekleden van antieke banken of fauteuils alle technische vakkennis en kennis van diversen meubelstijlen in huis, Doordat wij zo min mogelijk afwijken van de oude werkwijze, is het later mogelijk om eventueel het meubel nogmaals te laten restaureren of repareren. Ook van de benodigde materialen als crin en de koperen veren even als jute singelband hebben wij hier voor voorradig.

Ook vervangen of repareren wij.

  • Een door gezakte bank of stoel zitting
  • Losse stiknaden
  • Vervangen veren en vernieuwen
  •  Zitting of rug verstevigen
  • Gescheurde onder vering
  • Zitkussen vulling vernieuwen of bijvullen
  • Altijd de juiste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een 3-jarige C.B.M garantie

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.m. vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, Vraag u voordelige prijs

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Wij verwerken Meubelstoffen van alle bekende merken.    

Wilt u meer informatie over u dierbare oude antieke klassieke stoel stofferen. U bent altijd welkom voor een vakkundig advies  en maak kennis met de prachtige meubelstoffen en leer van alle bekende merken als De Ploeg , kvadrat, Reynaldo,  Gabriel,  enz. Wilt u meubelen uit de twintiger of zestiger jaren of juist hedendaags laten meubelstoffering in  Al soorten meubels modern of klassiek  zijn bij ons  in goede handen, Vraag direct ook voor u een scherpe offerte.

Antieke of moderne bank of stoel stofferen!

Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw antieke stoel  of moderne meubels,  als merken Leolux, Artifort, enz wij bieden ten alle tijden hoge kwaliteit. Ook voor het opnieuw maken en stofferen van uw klassieke of moderne kussens hebben wij moderne snijmachines in tot onze beschikking.  Wanneer u kiest voor een herstoffering verzorgt door de  designmeubelstoffeerderij bent u verzekerd van de juiste vakkundige keuze.

Interesse? Heeft u interesse  Neem dan contact op met de Designmeubelstoffeerders   Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website.

Weg met de meubels slijtage.

Niet langer hoeft u op uw versleten meubels te zitten of zelfs deze meubelen de deur uit te doen. Uw stoelen  kunt u door Meubels stofferen Amersfoort   zelfs een compleet nieuw ogende stoel terug in huis halen. Dit dankzij onze grote keus aan verschillende materialen en stoffen/leer

Over het vervoer hoeft u zich ook niet druk te maken. Bij opdracht halen wij de te stofferen meubels bij u op. Om na een vakkundige stoffering deze meubels weer op tijd bij u af te leveren.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen