Hopke design meubelstoffen

Hopke design meubelstoffen

Hopke design meubelstoffen kijkt, voelt en beleeft de wereld. Vanuit die waarneembare trends vertellen wij ons verhaal. Het verhaal van onze collectie. Telkens weer ingegeven door de omstandigheden in onze wereld en onze maatschappij. Ons verhaal is helder en duidelijk.

Dat begint bij het duiden van de huidige, waarneembare trends. Al sinds vele jaren werken wij Hopke  designmeubelstoffen  Altijd naar volle tevredenheid van onze klanten waar voor wij hun design meubelen vakkundig stofferen, Door het intensieve en betrouwbare contact met Hopke staan wij designmeubelstoffeerders garant staan voor uitstekende stoffen en service voor een mooie prijs.

Hopke met eigen ontwerpers.

Ontwerpen is niet mogelijk zonder materialen, kleuren, dessins en patronen; stuk voor stuk nodig bij het ontwerpen van kwaliteit meubelstoffen. Elk detail verdient volop onze aandacht; van stiksels, afwerking en materialen tot kleuring, stijl en sfeer. Een langdurig proces vooraf stap voor stap voor het ontwerp en produceren van een hoogwaardige bekleding stof

Een goed advies kan belangrijk zijn!

Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze, Uw bet ook altijd welkom in onze stoffen showroom waar wij de gehele collectie Hopke design meubelstoffen u kunnen laten zien die past bij uw zitmeubel en de kleurtinten in uw huis.

Exclusieve klassieke/moderne dessins bij

Designmeubelstoffeerders heeft een grote collectie van enkele duizenden stalen van meubelstoffen. Exclusieve klassieke dessins, maar ook wollen en linnen stoffen. Meubelstoffen voor antieke meubels stofferen, heb u vragen of wilt u een prijs? contact laat het ons via een mail even weten, wij reageren snel.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat Uw………….. kost , Designmeubels voordelig herstofferen dan kunt u ook een foto van uw designmeubel zenden  contact  en krijgt u een vrijblijvende prijsopgave retour. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling of reparatie toe ?  Kijk dan eerst nog in home daar vindt u alle topmerken met de mogelijkheid direct ook nog de stof of leer van uw keuze te maken Hopke design meubelstoffen  vul dit direct in op contact  offerte formulier en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  Meubel merken

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen