Gelderland design banken stofferen

Gelderland design banken stofferen

gelderland 6111 Gelderland design banken stofferen

Gelderland design banken stofferen

Gooi uw oude Gelderland banken niet weg maar laat deze opnieuw inclusief  originele hoezen strips stofferen door meubelstoffeerderij de Designmeubelstoffeerders. Uw Gelderland design banken stofferen is een uitstekende investering.

Deze modellen stofferen  we regelmatig door een slim hoes systeem kunnen we deze snel vakkundig geheel maar indien nodig ook het binnen werk volledig als verkoop nieuw zeer voordelig voor u herstofferen

Herstofferen direct bij de zelfstandige Designmeubelstoffeerders ( niet via tussen handel) voor u altijd 20% meer prijs voordeel

U bespaart de kosten van een nieuwe bank en u kunt blijven zitten na een vakkundige herstoffering op uw vertrouwde meubilair. Bovendien kunt u de banken  een nieuwe uitstraling geven door de Gelderland design banken opnieuw te stofferen met een andere kleur stof of zelfs ander materiaal.

Is de bank zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig met het gepatenteerde hoezensysteem opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Door de bank te bekleden kosten is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee. We stofferen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s.

Belangrijk

Hoezen van een Gelderland bank zijn afneembaar deze zijn met een speciaal kunststof strippen systeem vastgezet, Met onze herstoffering van de Gelderland een  model wordt ook dit systeem door ons op nieuw toegepast zodat u bij eventuele reiniging door stomerij deze hoes zelf kunt verwijderen en na bewerking de hoes weer door dit Gelderland systeem altijd weer strak op uw bank/stoel  kunt terug plaatsen.

Tijdelijk extra 10% korting op alle stof of leer prijzen.

Gelderland design banken stofferen vraagt vakmanschap en kwaliteit.

Gaat u bij uzelf even na hoeveel tijd u doorbrengt op uw bank of fauteuil? U beleeft veel plezier van uw bank en fauteuil maar zoals alles slijten meubels. Gelukkig voor u zijn de vederkernen en de romp vaak niet versleten. U hoeft dus geen nieuwe meubels te kopen! Laat uw Gelderland design banken stofferen en ze zien er net zo uit als een nieuw meubel in de showroom en zeker niet op de laatste plaats kunt ervan uitgaan dat de kosten voor stofferen ca. 40 tot 60% bedragen  vergeleken met de aankoop van nieuwe Gelderland design banken, is dit niet prettig te lezen?

Wat zijn dan ongeveer de kosten? 

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. 

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong. 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het stofferen van de design Gelderland banken.

Bij Gelderland design banken stofferen  u kunt kiezen voor een gedeeltelijk of een volledige stofferen van uw banken. U heeft keuze uit stof en leder. Wij kunnen zowel klassiek als moderne meubels stofferen . Beide stijlen hebben een specifieke uitstraling en wij als de Designmeubelstoffeerders weten precies hoe we dit vakkundig moeten bewerken.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken  daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen