Designmeubels herstofferen

Designmeubels herstofferen

Designmeubels herstofferen

Designmeubels herstofferen.

Wij kennen het gevoel van uw designmeubels herstofferen,  die u al jaren tot tevredenheid gebruikt, toe zijn aan een nieuw jasje. U gaat uw inrichting aanpassen en de oude bekleding past niet meer in het nieuwe plaatje. De stoffering is wel echt nonchalant geworden en wellicht is er intussen behoefte aan een stevigere vulling.

Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is design bankhoes slim herstofferen een goed idee toch? zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop.

De designmeubelstoffeerder biedt u de mogelijkheid om in onze meubelstoffeerderij vakkundig en met ervaring uw Leolux,  Artifort,  Harvink, Gelderland, Montis, Rolf Benz, designmeubels te laten  herstofferen prijs

Wat zijn dan de kosten? 

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een vaste prijs te noemen. Maar een indicatie.

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte 

 Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Designmeubels herstofferen is een vak apart.

Design meubelstoffering is een vak apart. Het herstofferen van een meubel is nog een ambachtelijk werk en het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet. Onze stoffeerders hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Hoe gaat zo’n herstoffering nu in zijn werk? Om tot het beste resultaat te komen bij herstofferen kijken we naar alle details.  Een voorbeeld hiervan is dat de kwaliteit van de rompen, het eventueel bijwerken van het houtwerk en kussens en ander schuimmateriaal worden allemaal aan een inspectie worden onderworpen.

Herstofferen met prachtige leer of meubelstoffen.

Wilt u meer informatie over herstofferen stuur ons een mail Of bezoek onze showroom met wel 450 stof en leer stalen en maak kennis met de prachtige meubelstoffen.  Wilt u meubelen uit de twintiger of zestiger jaren of juist hedendaags laten herstofferen? Al soorten meubels zijn bij de Designmeubelstoffeerder in goede handen.

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe vraag dan direct gratis.   Direct een prijs 

Designmeubels voordelig herstofferen

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie   

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?