Designbank ingezakte vaste zitting reparatie mogelijk.

Hoekbank stofferen ingezakte kussens repareren

Designbank ingezakte vaste zitting reparatie mogelijk.

Designbank ingezakte vaste zitting reparatie mogelijk.

Designbank ingezakte vaste zitting reparatie mogelijk. Regelmatig hoor ik mensen zeggen graag wil ik mijn bank laten stofferen en waar kan ik dan terecht en wat zijn dan voor mij de  belangrijkste aandacht punten, om u een handje te helpen ga eerst voor u zelf eens na wil ik het echt wel!

Gehecht  aan de bank of het is nog familie bezit dan is het duidelijk, maar is de hoekbank het stofferen nog waard? hoe ziet deze er verder uit! is de  meubelstof vaal en versleten, zittingen zakken door, of hangen de bank zitting veren los, zijn de kussen vullingen ingezakt? Geen zorgen alles is tegen geringe kosten te repareren. Ook allen de meubelbekleding versleten zal duidelijk reden zijn voor wat meer informatie.

Bank laten herstofferen waar begin ik mee? allereerst denk na of de keuze passend in uw interieur.

Ja toch! een designbank stofferen kan tegenwoordig erg modegevoelig zijn, honderd jaar geleden zagen onze interieurs er bijvoorbeeld heel anders uit dan nu men maakte toen ook gebruik van andere materialen, meubelstof of leer designkleuren voor het opnieuw stofferen. Tegenwoordig bestaan voor een bank of stoel stofferen veel stoffen uit kunststof of zijn ze een combinatie van kunststof en natuurlijke producten ook worden veelal lichte kleuren gebruikt. Met het (laten) stofferen van alle meubel merken kun je vele kanten op.

Design of kleurkeuze voor persoonlijke uitstraling van je meubelstuk.

Het geheel zo te houden of het juist een heel ander karakter geven stoffen zijn er in alle kleuren, dessins en patronen laat u dan meeslepen met ons gratis advies in allerlei mogelijkheden, kleuren, stoffen/leer en stijlen. Wat zal uw keuze dan zijn? Een bijv. een Orange velours  meubelstof die heerlijk zacht, behaaglijk en toch sterk is. Of wordt het toch een prachtige dessin stof met grote bloemen, blokken of stippen. Misschien wordt het wel de stoere, stijlvolle leren uitstraling ? direct een offerte

Nog enkele belangrijke punten kunnen zijn?

Nieuwe meubels kopen? Zeg nu eens eerlijk, zit die oude hoekbank niet heel erg lekker? of bent er aan gehecht? dan is bij het oud vuil zetten geen optie. Gewoon tijd voor een tweede leven voor uw stoel/bank wij helpen u graag met de keuze in stof of leer bijvoorbeeld, en met u budget her-bekleden voordeliger dan nieuw kopen. Ter info kosten meubels herstofferen is 40 a 50% goedkoper dan de winkelwaarde In een korte tijd stofferen meubels, en zeker is het mogelijk uw oude bank vakkundig bekleden, met 100% garantie, en weer vele jaren woon of zitplezier. Wie wil dit nu niet? vraag direct een offerte.

Wilt u weten of wij ook in uw Regioactief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

 Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie    Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen