Design bank herstofferen met duurzame de ploeg stof

Design bank herstofferen met duurzame de ploeg stof

Design bank herstofferen met duurzame de ploeg stof

Design bank herstofferen met duurzame de ploeg stof

Design bank herstofferen met duurzame de ploeg stof. Is vooraf nadenken over de stof mogelijkheden die altijd voorhanden zijn m.b.t het milieu en duurzame oplossing. Steeds vaker kiezen we voor het opnieuw stofferen bewust voor nieuwe stoffen die niet snel slijten en een lange levensduur hebben, denk ook aan stoffen die milieuvriendelijke manier worden gemaakt van recyclebare materialen.

Wist u? Dat plastic flessen  voor productie van duurzame meubelstof wordt gebruikt.

Zo worden duurzaamste meubelstoffen al voor 95% gemaakt van gerecyclede plastic flessen.Volledig vrij van gevaarlijke chemicaliën en het milieu zo min mogelijk belast. De milieuvriendelijke stof bezit hoge slijtvastheid van martindale 100.000 test.

Hergebruik (knipafval) van De Ploeg.

kinpaval de ploeg voor productie van duurzame meubelstoffen

knip afval de ploeg voor productie van duurzame meubelstoffen

Blijvende kwaliteit: goed voor een tweede leven! Ook het knipafval van ploegstoffen hebben ook de ontwerpers van ploegstoffen een begin gemaakt met het hergebruiken van afval materialen tot nieuwe textielproducten. Dit in samenwerking met  koda  Amsterdam +De Ploeg  Enkele ploeg duurzame meubelstoffen Bijv  Vilano   Stavanger  Panama 

Ook info meubels herstofferen in duurzame meubelstof.

Wilt u meer informatie over, design bank herstofferen met duurzame de ploeg stof?  U bent altijd welkom voor een vakkundig advies in onze showroom in Westervoort maak hier direct kennis met de prachtige duurzame meubelstoffen of leder van alle bekende merken als De Ploeg , kvadrat, Reynaldo,  Gabriel,  enz. Uw meubels uit de twintiger of zestiger jaren of juist hedendaags meubels modern of klassiek laten stofferen? dan zijn deze bij ons  in goede handen, Vraag direct ook voor u een scherpe offerte.

Wilt u meer info, Vraag direct een scherpe offerte

Vraag ook een vriendelijke offerte.

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie 

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen