Bank verkleurd hoe te voorkomen

Bank verkleurd hoe te voorkomen

Bank verkleurd hoe te voorkomen

Bank verkleurd hoe te voorkomen

Een nieuwe bank in  stof of leer kan in het begint strakke uitstraling. Bij regel matig gebruik zal altijd wat plooivorming en kan verkleuring stof ontstaan hoe is dit voor een nieuwe bank aankoop te voorkomen.
Wat zijn bij u thuis de gebruik wensen, hoe bank stof verkleuren voorkomen, bijzonderheden informeer vooraf de door u gewenste sterkte  ( Martindale stof test  plus test bestand tegen zonlicht,  zie voor meer info achterzijde stof staal of staalboek ) stof aankoop beslissing, in huis veel zon, kinderen, huisdieren.?

Martindale waarde meubelstoffen sterkte kleur echtheid enz

  • Meubelstoffen licht zit gebruik met een waarde tussen de 6.000 en 15.000 Martindale zijn geschikt voor meubelen die niet intensief gebruikt worden.
  • Meubelstoffen normaal zit gebruik met een Martindale waarde van 15.000 tot 40.000 zijn geschikt voor normaal zitgebruik. Onder normaal zitgebruik wordt verstaan dat de zitmeubelen niet intensief gebruikt zullen worden, maar dat er zeker veelvuldig op gezeten kan worden voordat de stoel af is.
  • De meubelstoffen intensief zitgebruik worden steeds sterker ook de slijtvastheid! Martindale 40.000 tot 75.000 Een meubelstof tussen deze waardes gaat lang mee en is ook aan te raden voor bedrijven waar veel gebruik wordt gemaakt van de meubelen.

Zitmeubelen vakkundig stofferen-herstofferen met juiste stofsterkte herstofferen 

Bij de designstoffeerders verwerken wij veel  stoffen die tussen de 40.000 en 75.000 Martindale liggen. Zodat u verzekerd bent van een bank die in de juiste meubel stofkwaliteit niet snel of geheel niet zal verkleuren  een hoogwaardige kwaliteit stof heeft en die zeker een aantal jaren me zal gaan.

Waarom kan de Bank bijna altijd verkleuren. tips

• Leder -stoffen en daardoor zeer gevoelig voor warmte en zonlicht.
voorkom zo uitdroging en verkleuring van het meubel stof-leer
• Vermijd scherp en hoekig speelgoed, gespen, sieraden en nagels van huisdieren op het leder of  stoffen,
beschadigen.
• Spijkerbroeken geven af op lichte (wit, ecru etc.) en midden (beige, zand etc.) kleuren.
• Pas op bij medicijngebruik en hevige transpiratie. Kan leder of stof van een zitmeubel ernstig aantasten.

Dagelijks  ONDERHOUD GRATIS ADVIES

Geen nieuw aankoop succes of bestaande bank herstofferen?

Dan kan het maar zo zijn dat u de bestaande design bank weer als nieuw wilt laten stofferen. Stofferen is een nauwkeurig, tijdrovend en professionele klus met een variatie in prijzen. Echter, als uw meubelstuk veel waard is, bijvoorbeeld antiek of design modern, dan zal een nieuwe aankoop deze niet kunnen vervangen.

Idee u kunt hem dan door de vakman mensen van de Designmeubelstoffeerders opnieuw laten bekleden  met 100% garantie, en weer jarenlang met budget voordeel(Nu 10 %korting) in gebruik nemen.

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Het stofferen direct via onze stoffeerderij en niet via de vakhandel in stof of leer van stoel ong.  €75. – 120.  fauteuil ong. €350 – 850.  bank zal ong. €800. – 1250 kosten, geheel afhankelijk van u wensen prachtige meubelstoffen. kwaliteit. wel altijd 40/60%goedkoper dan een nieuwe aankoop. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte