Aanbieding Fritz Hansen design meubels stofferen Kosten!

Aanbieding Fritz Hansen design meubels stofferen Kosten!

Aanbieding Fritz Hansen design meubels stofferen Kosten!

Aanbieding Fritz Hansen design meubels stofferen Kosten!

Natuurlijk uw Fritz Hansen design meubels

als The Egg herstofferen kosten!

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw design stoel een interessante optie. Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is slim herstofferen een goed idee toch? Met Aanbieding Fritz Hansen design meubels stofferen. het is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

U voordeel door Herstofferen

Fritz Hansen Stoel The Egg voordeel voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs in ong. Fritz Hansen stoel The Egg € 3.350,00
Uw ong. 5j gebruikte stoel heeft nog een waarde van ong. € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie richtprijs € 1.550,00
Uw super voordeel is  €3.350 – € 1.550.= € 1.800 + €500 =€2.300 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 69.%  € 2.300,00

OOK UW BANK OF STOEL NIEUW STOFFEREN HERSTOFFEREN?

Uw bank of stoel is bijvoorbeeld versleten. Dan is deze Aanbieding bank Frits Hansen stofferen,( geldig voor alle modellen )  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bank als ook voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuwe bank of stoel aanschaf, plus deze aanbieding extra 10% korting op de stof of leer prijzen Dankzij uw Bank nieuw te laten stofferen in een nieuwe stof geeft u uw bank namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen

DOOR ONZE JAREN ERVARING EN VAKKUNDIGHEID IS HET HERSTOFFEREN BIJ ONS IN GOEDE HANDEN.

 Bij de Designmeubelstoffeerders  zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in Aanbieding bank Frits Hansen stofferen of het restaureren en herstofferen van uw design modern meubilair,maar ook staan wij garant voor de 100% vakkundig herstofferen van de klassieke merken als, Koekoek,  Cassina, Van Maanen, Raanhuis, Hofstede, Schuitema, B&B Italia, Baan, TeLinteloo,  Knoll, Bench,  Arx Roset, Young, Topvorm.  Bij ons kunt u ook terecht voor onderbouwd advies toegespitst op uw situatie. Al sinds 1994 maken wij klanten blij met hun oude meubilair in een nieuw jasje.

OOK IN DE STOFFERING VAN UW CARAVAN OF CAMPER KUSSENS HEBBEN WIJ ERVARING IN HET SNIJDEN EN STOFFEREN VAN ALLERLEI VORMEN.

Van caravankussens tot bankstel, we bekleden het allemaal. Zo hebben wij dan ook een uitgebreid en tevreden klantenkring opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector. Wanneer het aankomt op uw bank opnieuw bekleden of stoel bekleden, bent u bij ons aan een goed adres voor kwaliteit en service.

WIJ RENOVEREN EN HERSTOFFEREN NAAST BANKEN OOK VEEL ANDERE ZITMEUBELEN ZOALS….

de Designmeubelstoffeerders hebben al ruim 19 jaar ervaring en vakkennis in de meubel industrie en werkt samen met binnenhuis architecten en project ontwikkelaars bij de renovatie van bioscopen, schouwburgen en theaters.  Zien uw Bioscoop of kantoor stoel en meubelen er versleten uit en bent u van plan om ze op korte termijn te vervangen of herbekleden?  Wij kunnen uw  op de wijze waarop ze zijn ontworpen  Bioscoop meubel bekleden Wij stofferen bioscoopstoelen met water en vuil afstotend materialen waardoor uw interieur langer meegaat en makkelijk te onderhouden is.

Interesse? Heeft u interesse in Aanbieding bank Frits Hansen stofferen ? Neem dan contact op met de Designmeubelstoffeerders   Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website.

Ook zijn wij actief in u regio meer weten? Regio     

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen